Verhuurhuur bij ons een ruimte
willem twee poppodium
za 04 apr t/m za 28 sep 2019

Coldplace

Coldplay tribute band

open:20:00
start:20:30
locatie: poppodium
zaal: grote zaal

Coldplace is een band die jaren geleden werd opgericht door Coldplay fans, voor Coldplay fans en is afkomstig uit het Engelse Grimsby, een vissersstadje aan de noordkust van Engeland.

Anno 2017 is Coldplace ’s-werelds nummer één tribute band van Coldplay en gaf de band honderden concerten in 20 verschillende landen, waaronder in Nederland op grote festivals als Bospop, Paaspop en Huntenpop.

Coldplace is een band die niet alleen de songs van Coldplay live heel goed brengt maar zich ook in vol ornaat uitdost als de welbekende muzikanten en daarbij ook de juiste sfeer kan creëren, met de juiste instrumenten, visuals en uiteraard een beetje magie.  Dat begint al met leadzanger Shane Crofts wiens stemgeluid van nature lijkt op dat van Chris Martin. Ook de muzikale bezetting laat toe dat de hits tot in detail kunnen worden nagebootst. En dat is nogal een uitdaging, bij zo’n eigenzinnige band als Coldplay.

Verwacht een knallende set vol hits. Van ‘Yellow’ tot ‘Sky Full Of Stars’ en “Viva la Vida’, ze komen ongetwijfeld allemaal voorbij.

ok, prima

Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt willem-twee.nl gebruik van cookies.