kassa
Poppodium
do 02 nov 2017

Call It Off + Smile And Burn

Poppodium

open:20:00
start:20:30
genre:poppunk
locatie: poppodium
zaal: Grote Zaal
klinkt als: Retestrakke poppunk, geïnspireerd door bands als Alkaline Trio, Green Day en Blink-182

Sinds de release van hun eerste single ‘Do It All Again’ in 2013 hebben fakkeldragers van de Nederlandse poppunk Call It Off een momentum gecreeërd dat onbreekbaar lijkt te zijn.

In enkele jaren tourde de band door Europa en China, kregen airplay op zowel nationale als internationale radio, en verzamelden meer dan een miljoen streams op Youtube en Spotify.

Call It Off

www.callitoff.nl
Na het tekenen van een contract met Sony Music Entertainment verscheen de single Abandoned, ondersteund met de bands eerste Nederlandse headline tour. In January 2017 verscheen het succesvolle nieuwe album Abandoned, met daarop de singles Abandoned, Scream Your Heart Outen Witness. Sindsdien is de band een graag geziene gast op zowel televisie als radio - en is Call It Off bezig met een uitgebreide festivaltour door Nederland.

Smile And Burn

www.smileandburn.com
Deze Duitse band leeft voor muziek. Ze hebben 8 jaar ervaring, 4 albums en al 269 shows op hun kerfstok en weten niet van ophouden. Hun vierde album ‘Get Better Get Worse’ klinkt rauwer maar op hetzelfde moment frisser en beter dan ooit. Ze maken punkrock, alternatief en indie met een dynamische sound. Deze gasten zijn niet perfect, maar kicken ass on stage en that’s what it’s all about!

ok, prima

Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt willem-twee.nl gebruik van cookies.