Verhuurhuur bij ons een ruimte
willem twee poppodium
zo 20 jun t/m do 28 nov 2019

Bury Tomorrow + Employed to Serve + Blood Youth

open:18:30
start:19:15
locatie: poppodium
zaal: grote zaal

Eigenlijk behoeven de jongens van Bury Tomorrow geen introductie meer.

Maar voor diegene die onder een steen heeft geleefd, doen we het toch even gauw. De Engelse mannen hebben vier albums op hun naam staan, waarvan “Black Flame” het meest recente schijfje is. De songs die op het album staan worden als een malle gestreamd. Op Spotify alleen al zijn de songs al bijna 20.000.000 keer afgespeeld. Als dat niet veel goeds beloofd, kunnen we natuurlijk nog de liveshow afwachten. Geloof ons maar: er hoeft hier niet gewacht te worden, want allemachtig, wat kan Bury Tomorrow hard beuken. Vijf man op een podium, maar een kracht van vijf bulldozers. Dat wordt beuken met Bury Tomorrow!

Employed To Serve

Employed To Serve is hier om het publiek op zijn wenken te bedienen. Experimentele posthardcore wordt door deze vijfkoppige band harder dan hard de tent ingeblazen. De band uit het Verenigd Koninkrijk tourde onder andere al met Stick To Your Guns en Counterparts door Europa ter promotie van het in 2017 verschenen album "The Warmth of a Dying Sun". Heb je de band toen gemist? Dan is hier je herkansing. Want als je een fan bent van het vieze, stevige werk met vrouwelijke vocals en grunts mag Employed To Serve niet ontbreken bij deze show!

Blood Youth
Dat de britste band Blood Youth al ervaring heeft in de muziekwereld is al bekend. Geboren uit het as van de band Climates zijn Chris Pritchard en Sam Hallet begonnen met het maken van nieuwe composities waaruit een hele nieuwe stijl uit is gekomen: Newcore. Daarnaast staat deze band live ook flink zijn mannetje, dat bewezen ze wel op Jera on Air 2018. Nu met twee EP’s en het album ‘Beyond Repair op zak, komen ze onze zaal onveilig maken.
Facebook

Schema
18.30 Doors open
19:15 Blood Youth
20:05-20:45 Employed To Serve
21:15-22:45 Bury Tomorrow
(Tijden onder voorbehoud)

ok, prima

Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt willem-twee.nl gebruik van cookies.