Verhuurhuur bij ons een ruimte
willem twee poppodium
ma 20 jan t/m za 07 dec 2019

BRUTALITY WILL PREVAIL + DAGGER THREAT + MASS WORSHIP

open:19:30
start:20:00
genre:Hardcore punk, Metal
locatie: poppodium
zaal: grote zaal

Brutality Will Prevail:
Misery Sequence European Tour 2019

Brutality Will Prevail
Brutality Will Prevail is een hardcore punkband en opgericht in 2005 in Cardiff. Ze hebben door Europa en Azië gereisd en festivaloptredens gespeelt op onder anderen The Sound of Revolution, Reading en Leeds, Download en Ghostfest. Ze komen naar Den Bosch met hun nieuwe album “Misery Sequence” op zak!

Daggers Threat
De Duitsers van Dagger Threat, komen uit Hamburg en zijn in 2015 opgericht. Met hun nieuwe plaat “Gestaltzerfall” op zak en vele tours verder komen ze nu met deze tour mee!
Dolk Dreiging het raakt hard, het speelt soms snel, soms langzamer, maar het is altijd agressief! Hardcore met verschillende invloeden die een goed schot van geweld geeft.

MASS WORSHIP
MASS WORSHIP komt uit Zweden en is een donkere metalband die smaakvol bijdraagt aan de rijke erfenis van Scandinavische metal met hun unieke zware en korrelige geluid.
De band werd officieel opgericht in januari 2018. Ze deelde met verschillende bands zoals Vader, Comeback Kid, Malevolence en Implore al het podium! Hun nieuwe singles ‘Spiritual Destitution’ die snel gevolgd gaat worden met hun debuutalbum, dat later dit jaar zal verschijnen op Century Media Records.

ok, prima

Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt willem-twee.nl gebruik van cookies.