kassa
Poppodium
vr 06 apr 2018

Broken Brass Ensemble

5 jaar Broken Brass Ensemble

open:20:00
start:20:30
locatie: poppodium
zaal: Grote Zaal

Broken Brass Ensemble bij Willem Twee Poppodium

Feest! En niet zomaar een feestje want Broken Brass Ensemble bestaat 5 jaar en komt dit vieren bij Willem Twee Poppodium!

Broken Brass Ensemble mengt New Orleans brass met hiphop, funk, balkan & jazz en weet dit op zo'n manier te doen dat er in de
afgelopen vijf jaar bij menig podium en festivaltent het dak eraf ging! De Friese achtmansformatie Broken Brass Ensemble bestaat vijf jaar en dat moet worden gevierd, de band neemt tijdens deze speciale jubileumtournee iedere show bevriende special guests mee en VJ Mark Buitenwerf komt met op de proppen fantastische visuals.

Foto: Olha Rohulya

Voorprogramma dj H the Hype
Al vanaf de opening van W2 is dj H the Hype al regelmatig te gast om zijn plaatjes op de draaitafels te leggen. Tegenwoordig is hij vooral actief binnen het collectief Jazzjunkies en is hij resident bij Blue Note Sessions in Eindhoven en Paradox Tilburg. In Den Bosch draaide hij bij de laatste edities van Jazz in Duketown maar ook Delfts Jazzfestival en North Sea Jazz afterparty bij Bird Rotterdam. Verwacht geen hardcore Jazz maar dansvloervoer met allerlei invloeden van Jazz of Funk tot Afro en andere exotica. Na het concert gaan we er dus nog een lekker feestje van maken.

Voor meer info zie www.jazzjunkies.nl of http://www.thisisourhouse.nl/features/h-the-hype/

 

ok, prima

Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt willem-twee.nl gebruik van cookies.