Verhuurhuur bij ons een ruimte
willem twee kunstruimte
do 17 jun t/m vr 08 dec 2017

Brabant in beeld

Kunstruimte, Spiegelzaal

genre:Fotografie

World Press Photo wordt door Stichting Wereldbeelden en Canon Nederland naar Den Bosch gehaald. Van 18 november t/m 8 december 2017 staat World Press Photo Den Bosch in de Willem Twee kunstruimte. Een omvangrijke en imposante expositie met beelden uit de wereld, die verkozen zijn tot meest indrukwekkend en belangrijk in het kader van (wereld)nieuws.

 

Brabantse fotografiewedstrijd

Naar aanleiding van de World Press Photo tentoonstelling in Den Bosch, roepen we amateur- en professionele fotografen, studenten aan fotografie- en kunstopleidingen en fotografie cursisten aan Centra voor de Kunsten in Noord-Brabant op, hun Brabant in beeld te brengen. Dit doen we in de vorm van een fotowedstrijd met als titel: Brabant in Beeld.

Het werk van de genomineerden van de ‘Brabant in Beeld’ fotowedstrijd zal gelijktijdig met de World Press Photo tentoonstelling te zien zijn in de Willem Twee kunstruimte in Den Bosch.

De foto-expositie ‘Brabant in Beeld’ is intussen te bezichtigen in de Willem Twee kunstruimte. Het publiek kan stem uitbrengenr tot en met 30 november 2017. Stemmen kan aan de consoles in Willem Twee kunstruimte, online via de app en via de websites van Brabants Dagblad, BN De Stem en Eindhovens Dagblad.

Alle genomineerden dingen mee naar de door Canon ter beschikbare prijs, namelijk een Canon EOS M6 systeemcamera met 15-45 mm IS STM lens. Op 8 december 2017 wordt de prijs uitgereikt aan de publiekswinnaar in de Willem Twee kunstruimte.

ok, prima

Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt willem-twee.nl gebruik van cookies.