Verhuurhuur bij ons een ruimte
Kunstruimte
zo 26 mei t/m zo 09 dec 2018

Brabant in Beeld

17 November tot en met 9 december

locatie: kunstruimte
zaal: Spiegelzaal

Nog t/m 9 december zijn er in de Spiegelzaal de foto’s van de 17 genomineerden van Brabant in Beeld te zien. Brabant in Beeld is een fotowedstrijd voor amateur- en professionele fotografen uit Brabant.
Welke foto is je favoriet van Brabant in Beeld? Stem nu heel eenvoudig op een van de twaalf foto’s of zes fotoseries van de 17 genomineerden. De inzendingen voor de fotowedstrijd Brabant in Beeld zijn dit jaar heel divers. Prachtige natuurfoto’s die laten zien hoe mooi Brabant is. Maar ook confronterende beelden van de huidige wegwerpmaatschappij.

De jury van de fotowedstrijd Brabant in Beeld kreeg ruim duizend foto’s onder ogen. Het was een flinke klus om 17 genomineerden te selecteren.  Net als vorig jaar was de categorie Natuur het meest populair. Daarom is er voor gekozen om in plaats van drie, vier inzendingen in deze categorie te nomineren. In tegenstelling tot vorig jaar is de categorie Sport nu wel goed vertegenwoordigd. Uiteindelijk is het gelukt een mooie selectie te maken. Het is nu aan het publiek om hun favoriet te kiezen. Hierbij speelt smaak een belangrijke rol. Niet het perfecte plaatje wint, maar de foto of serie die de meeste indruk achterlaat.

Favoriete foto
Stemmen kan op twee manieren. De  foto’s van de 17 genomineerden zijn vanaf 17 november tot 7 december te zien in de Spiegelzaal, in het voorportaal van de prestigieuze fototentoonstelling van World Press Photo. Via stemzuilen kan iedereen een favoriete foto kiezen.

Het is ook mogelijk om via de site van het Brabants Dagblad te stemmen. Hier staan alle foto’s op een rij. Kies per categorie jouw favoriet en breng tot 2 december jouw stem uit. De genomineerde met de meeste stemmen wint de publieksprijs. Een door Canon Nederland beschikbaar gestelde camera. De winnaar wordt op 8 december bekendgemaakt.

Brabant in Beeld is idee van Stichting Wereldbeelden en een samenwerking tussen Brabants Dagblad, BN DeStem, Eindhovens Dagblad, Stichting Wereldbeelden,  Canon Nederland N.V. en Willem Twee muziek en beeldende kunst. Amateur- en professionele fotografen konden foto’s insturen

ok, prima

Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt willem-twee.nl gebruik van cookies.