Verhuurhuur bij ons een ruimte
willem twee poppodium
za 30 mei

Boundless presents: Temple Fang + Tankzilla + Severant

open:19:30
start:20:00
locatie: poppodium
zaal: grote zaal
Afgelast

Wegens de aangescherpte maatregelen tegen het Corona virus kan deze show helaas niet door gaan.
We zijn met de artiesten op zoek naar een nieuwe datum. Ticket kopers houden we via de mail op de hoogte van de status van hun ticket en eventuele restitutie.


 

Boundless presents: Temple Fang + TankZilla + Severant

Temple Fang
Vorig jaar maakte Temple Fang op de laatste editie van Duketown rebel een verpletterende indruk achter. Het aanwezige publiek snakte naar meer en zal vanavond op hun wenken bediend worden, want Temple Fang keert terug naar Den Bosch.

De band van Ex-Death Alley leden Dennis Duijnhouwer en Jevin de Groot is een geoliede Spaced out seventies rock sensatie. Zonder te overdrijven durven we wel te stellen dat Temple Fang op dit moment de allerbeste live band van Nederland is. Die reputatie hebben ze ruimschoots waargemaakt met weergaloze shows op o.a. Roadburn, Paaspop, Fortarock, Into The Void, Desertfest en Sonic Whip.

Ook dit jaar begint de agenda voor deze 4 heren zich in rap tempo te vullen. Gelukkig vonden ze het vorig jaar zo vet op Duketown Rebel Festival, dat ze Willem Twee Poppodium echt niet over willen slaan.
Facebook

TankZilla
Deze 2 heren omschrijven zichzelf als de liefdesbaby tussen Satan en een Panzer Tank….tja wat kun je dan muzikaal verwachten. Beukende beats van Godzilla-kaliber met daaroverheen meedogenloos harde Riffs die ons plat zullen walsen als een dubbel gepantserde tank.

Dit tweekoppige monster bestaat uit Ex-Peter Pan Speedrock frontman Peter van Elderen en voormalig Wolfskop drummer Marcin Hurkmans. TankZilla goes full-tilt boogie dus trek je dansschoenen maar vast aan!
Facebook

Severant
Het uit Eindhoven afkomstige Severant zal eerst op 28 februari de kleine zaal van Willem Twee poppodium voorverwarmen tijdens hun Boundless: Pre-Heat! show. Daarnaast gaan ze vanavond de grote zaal van de Willem Twee opwarmen met hun hypnotiserende psychedelische rock. Groovende drums en bas aangevuld met karaktervolle riffs die de dromerige en krachtige zang dragen. Nederland is een vette psychedelic space rock band rijker.
Facebook

 

ok, prima

Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt willem-twee.nl gebruik van cookies.