Verhuurhuur bij ons een ruimte
willem twee poppodium
za 29 feb 2020

Boundless

Festival

open:18:00
start:18:30
locatie: poppodium
zaal: hangop + grote zaal + kleine zaal + spiegelzaal

Boundless festival neemt je mee naar een andere wereld vol met experimentele soundwaves, soundscapes,  haunting bass en drums. Soms snoeihard, soms heel klein en intiem. Grenzen zijn er nauwelijks in de postrock scene en je zult versteld staan van de meeslepende dynamiek van dit festival.

Boundless is grensverleggend, meeslepend,  overweldigend,  prikkelend en meevoerend.

Tickets:
Early Boundary > €12,50
Second Boundary > €17,50
Final Boundary > €20,-


Monomyth
Vijf Vliegende Hollanders die sinds 2011 de spannendste instrumentale soundscapes maken. Komend uit Den Haag verlegt Monomyth de grenzen van space- en stonerrock. In 2019 opent de band een nieuwhoofdstuk met het vierde album 'Orbis Quadrantis'. Op Orbis Quadrantis verkent Monomyth, dat de planken van Roadburn en Desertfest Londen, Berlijn en Antwerpen al vervaarlijk deed kraken, onontgonnen wateren. Toch houdt hun minutieuze psychedelica nog steeds het midden tussen Ariel Pink en Pink Floyd, altijd met een open eind.


Kokomo
Kokomo is al een aantal jaren een gevestigde waarde in de postrock scene en heeft altijd zwaardere elementen omarmd. Maar met hun nieuwste release Totem Youth heeft de band hun meest intense plaat tot nu toe gecomponeerd. Een ernstige weerspiegeling van de wereld die ons aankijkt als we uit het raam staren.

 

ok, prima

Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt willem-twee.nl gebruik van cookies.