Verhuurhuur bij ons een ruimte
Poppodium
vr 29 dec 2017

Bossche Band Battle

Finale

open:20:00
start:20:30
genre:Divers
locatie: poppodium
zaal: Grote Zaal
klinkt als: Finale van de Bossche Band Battle

Wil jij met je band strijden voor eer, roem en onsterfelijkheid? Schrijf je dan nu in want de Bossche Band Battle is op zoek naar bands met talent!

Na de uitslag gaan we gewoon door met dansen op de muziek van Ron aka DJ Billenbloot, bekend van zijn succesvolle ‘Ron’s Bring Your Own Vinyl’ avonden.

Bossche Band Battle

www.studio-cube.nl/bosschebandbattle
Na vijf bloedstollende rondes zijn er nog maar vier bands over. Vrijdag 29 december betreden ze nog een keer het podium om te bepalen wie de Bossche Band Battle 2017 gaat winnen. Ze hebben tijdens de voorgaande rondes grote indruk gemaakt op jury en publiek. De verschillen tussen de bands zijn groot, maar ze hebben een grote gemeenschappelijke deler: ze maken muziek op hoog niveau.

Tijdens het loodzware overleg van de jury om de winnaar te bepalen, zullen de Koppersnellers ons voorzien van een feestelijk deuntje om zo de eventueel opgelopen spanningen te doorbreken! Deze 10 koppige brassband zetten werkelijk alles op zijn kop met hun onweerstaanbare mix van funk, hip hop en jazz!

Instant Matter

Slimme en originele songwriters. Zo omschreef de jury Instant Matter in de afgelopen ronden van de Bossche Band Battle. Hun manier om mooie harmonische progressies te combineren met een duidelijk sound en melodielijnen, zorgt ervoor dat je gepakt wordt vanaf noot één. Vorig jaar eindigde ze op de tweede plek van de Bossche Band Battle. Dit jaar voor de eerste!

Paramatman

Dit grunge duo imponeert iedereen met hun luide riffs en evenzo luide vocalen. De energie die daarbij vrij komt is indrukwekkend. Het plezier spat er vanaf terwijl de drums heftig door beukt. Toch domineert de ‘groove’. Elk nummer ligt goed in het gehoor en halverwege sta je onbewust luidkeels mee te zingen!

A Fool’s Errand

Niet alledaagse instrumentale progrock. Wanneer je als band geen vocalen hebt, kan dat een flinke handycap zijn. Maar niet voor A Fool’s Errand. Liedjes worden al snel composities en de sterke arrangementen van deze band zorgen dat je meegetrokken wordt in hun wereld waar muziek alle kanten op kan schieten. Er zijn geen regels, er is slechts expressie!

White Elephant

Deze jonge muzikanten walsen als goed doorvoede olifanten over je heen. Met een fris enthousiasme presenteren zij hun catchy songs aan het publiek en weten deze dan ook goed te bespelen. Daarnaast zit de muziek van White Elephant ook nog eens verdomd goed in elkaar. De dynamische opbouw met aanstekelijke melodieën werken zeer opzwepend!

 

ok, prima

Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt willem-twee.nl gebruik van cookies.