Verhuurhuur bij ons een ruimte
willem twee kunstruimte
za 19 sep t/m di 31 mrt 2020

Bekendmaking deelnemende kunstenaars Homerun

locatie: kunstruimte
zaal: kunstruimte

Homerun is een jaarlijks terugkerende tentoonstellingsreeks waarmee Willem Twee kunstruimte een podium wil bieden aan professionele Brabantse kunstenaars. Voor elke tentoonstelling wordt een thema gekozen en een belangrijk sleutelwerk geselecteerd dat de opmaat vormt voor de tentoonstelling. Via een open call reageren kunstenaars op het sleutelwerk en gaan daarmee een dialoog aan. Een jury selecteert de voorstellen.

Deze editie van Homerun heeft als thema ‘De Mens’ en het sleutelwerk is Changing History uit 2012 van Charlotte Schleiffert uit de Rabo Kunstcollectie.

De jury bestaande uit: Charlotte Schleiffert: kunstenaar, Marjolein van de Ven: conservator Hedendaagse kunst Stedelijk Museum Breda, Rini Hurkmans: kunstenaar, Niek Hendrix: kunstenaar, recensist, Masha van Vliet: curator Willem Twee kunstruimte hebben de volgende kunstenaars geselecteerd voor Homerun#2: De Mens: Anouk BaxKiki BeerninkMariëlle van den BerghGam BodenhausenGeoffrey van DijkJeroen DuijfAntonie Eikemans, Marit Goossens, Caren van Herwaarden, Sandra van Hoof, Astrid Huis, Manita Kieft, Marlies Krijgsman, José Krijnen, Lisanne Lammers, Sjoerd van Lankveld, Shelly Lapré, Janet Leduc, Danielle Lemaire, Lisetteh, Tamara Muller, Remy Neumann, Carlette Rijcken, Alice Schiavone, Koosje Schmeddes, Ies Schute, Guus Smeulders, Rob Smulders, Ingeborg 'Helena' van Stiphout, Myrna Stolk, Anne-Marie van den Thillart, Catharina van de Ven, Erik Vermeulen, Ad Wijgergangs, Ilse Wolf.

Vanwege het Corona virus is de Expositie Homerun#2, De Mens verzet naar:
21 november t/m 28 december 2020
Opening: zaterdag 21 november 2020, 15:00 uur

ok, prima

Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt willem-twee.nl gebruik van cookies.