Verhuurhuur bij ons een ruimte
Poppodium
vr 30 mrt 2018

Barock Project

Klassieke barok gecombineerd met rock, jazz en hier en daar pop

open:20:00
start:20:30
genre:Barock
locatie: poppodium
zaal: Grote Zaal + Spiegelzaal
klinkt als: Klassieke Barok gecombineerd met rock, jazz en hier en daar pop.

Barock Project weet tot in perfectie klassieke (Barok)muziek te combineren met rock, jazz en hier en daar wat pop.

Barock Project

www.barockproject.net
Het Italiaanse Barock Project is inmiddels geen onbekende meer in de internationale Progscene. Opgericht in 2003 had de band als doel de perfectie van klassieke (Barok)muziek te combineren met rock, jazz en hier en daar wat pop. ‘Mastermind’ van Barock Project is Luca Zabini, een klassiek getrainde pianist en componist.

Luca is zeer geïnspireerd door Keith Emmerson en dat bracht hem er toe om muziek te schrijven in een uitdagende combinatie van klassiek, rock en jazz. Tussen 2008 en 2013 bracht de band 3 albums uit waaronder het zeer succesvolle ‘Coffee In Neukölln’. Dit album waarin voor het eerst in het Engels werd gezongen werd genomineerd voor ‘Beste Album 2012” in de Prog Awards.

Na nog twee succesvolle albums verscheen in 2017 hun laatste album ‘Detachment’. Dit album breekt alle verkoop records van de band en de recensies zijn zonder uitzondering fantastisch. Barock Project deed een sensationeel optreden tijdens het Progdreams Festival 2017, door velen beoordeeld als een van de ‘highlights’ van het festival. Recent speelde Barock Project voor een uitverkocht huis in Tokio. Dit is een band die je gezien en gehoord moet hebben!

ok, prima

Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt willem-twee.nl gebruik van cookies.