Verhuurhuur bij ons een ruimte
willem twee poppodium
zo 20 jun t/m do 19 mrt 2020

Bad Cop / Bad Cop + MakeWar

open:19:30
start:20:00
locatie: poppodium
zaal: kleine zaal

Let op dit concert is geannuleerd vanwege het Corona-virus. Ticketkopers worden via de mail op de hoogte gehouden over de status van hun ticket.


 

Bad Cop/ Bad Cop
Als je nog nooit van BAD COP / BAD COP hebt gehoord, doe jezelf een plezier en luister: "Not Sorry" en "Warriors" hun albums die via FAT Wreck uitkwamen! Deze pop-punk dames blazen je brutaal weg! Geladen met pakkende haken, driedelige harmonieën die The Beach Boys jaloers zouden maken, en griezelige vermogen om agressieve instrumentatie te combineren met gepolijste zang. Je zag ze vervolgens live op tournee met bands als NOFX, Bad Religion of op festivals als Jera on Air , Punk in Drublic festival of Wonkfest waar ze de boel al flink op stelte zette! Nu is Den Bosch aan de buurt en ze nemen ook hun gloednieuwe album mee!

MakeWar
Het New York'se MakeWar brengt rauwe en Gepassioneerde punkrock. het is een mix van  punk rock riffs met orgcore anthems, een shot whisky, alledaagse fuck ups en kleine ellende van het leven. Dus kom langs, Lach met je vrienden, pak een drankje en zing je hart eruit! Na vele shows met o.a. Teenage Bottlerocket, The Lillingtons, Stung Out en The Flatliners zijn ze nu weer terug in Den Bosch!

ok, prima

Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt willem-twee.nl gebruik van cookies.