kassa
Concertzaal
vr 20 okt 2017

Artvark

TRANCE: Symfonisch gedicht voor vier varkens

open:20:00
start:20:30
genre:Jazz
locatie: concertzaal
zaal: Concertzaal
klinkt als: Een symphonisch gedicht voor vier varkens

Artvark wil en zal vervoeren middels patronen, boeien van het begin tot het einde, zichzelf vergeten om op te gaan in een groter geheel en het publiek daarin meenemen.

Jazzpas-concert.

Artvark

www.artvarksq.com
Op zoek naar de nimmer gevonden truffel snuift en giert Artvark weer, onderneemt een lange reis door de aarde, stopt slechts af en toe om op adem te komen, om vervolgens snel weer door te sto- men. Vele diepe lagen in het stof worden aan- geboord en gehoord. De sax wordt een boor, een hamer, een kruiskop, een tang die de noten buigt, vervormt, verenigt, verplettert en in het samenzijn met de andere saxen zich ontwikkelt tot een caleidoscopische tijdmachine.

Na diverse samenwerkingsprojecten brengt Artvark in het najaar van 2017 weer een CD uit puur als kwartet: TRANCE. Dit keer geen eclectisch programma zoals we van Artvark gewend zijn, maar één verhaal in één adem. Vanuit één toon belandt de luisteraar langzaam via een pulserend ritme in een caleidoscopisch weefsel van over elkaar buitelende melodieën en kleurrijke samenklanken.

Rolf Delfos: alt sax
Bart Wirtz: alt sax
Mete Erker: tenor sax
Peter Broekhuizen: baritone sax

ok, prima

Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt willem-twee.nl gebruik van cookies.