Verhuurhuur bij ons een ruimte
world skate center
za 03 okt

ANTHEMFEST

Punkrock Madness Fundraiser

open:15:00
start:15:00
locatie: world skate center
zaal: world skate center
Afgelast

Beste AnthemFest-bezoeker,

Naar aanleiding van alle ontwikkelingen rondom Covid-19 hebben we met het bestuur, bands en betrokkenen besloten AnthemFest 1/3 nú niet door te laten gaan. Wij zien dit als onze plicht. Het was moeilijk en het is ontzettend jammer, maar deze situatie vraagt hier hier helaas om.

We willen dat bezoekers ongegeneerd kunnen moshen, dansen, stagediven en zwetend en lallend om elkaars nek kunnen hangen. Én we willen dat iedereen zich hier vrij en veilig bij kan voelen zoals bij een epische punkrockshow hoort. Dit is nu simpelweg niet te garanderen. Gezondheid is nu het belangrijkste!

Dus laten we heel duidelijk zijn; dit is geen cancelling, maar AnthemFest 1/3 zal plaatsvinden op 3 oktober 2020. Zet het met stift in je agenda! Voor het grootste deel zal het programma intact blijven en we houden jullie op de hoogte van eventuele veranderingen. Tot die tijd zal de voorverkoop open blijven én de reeds verkochte tickets zullen geldig blijven. Voor vragen of eventuele restitutie kun je terecht op remco@theanthemproject.com, maar we gaan er natuurlijk vanuit dat iedereen in oktober de tent op z’n kop komt zetten. We hopen op jullie begrip!

Voor nu; maak allemaal de juiste keuzes en help elkaar hierbij met gepaste afstand!

Met vriendelijke groet,

De organisatie van AnthemFest


The Anthem Project presenteert i.s.m. Antishit:

ANTHEMFEST
Punkrock Madness Fundraiser

Met 9 knallers van bands, een all-star anthem DJ-team, de Legacy doordraai show, punkrock vinyl & cd’s, een Vlaams tintje, meebrul momenten, bergen scene-buddies, circlepits voor in de boeken en natuurlijk bier in overvloed brengen we complete PUNKROCK MADNESS!!!

Op 21 maart zetten we dus met z’n allen Den Bosch in vuur en vlam. De punkrockshow van 2020 die je niet KAN missen! FEEL THE LEGACY !!!

Alle opbrengsten komen ten goede van het te verschijnen boek over ONZE skatepunk generatie. Een boek dat de impact van punkrock op mensenlevens uit de Nederlandse scene vertelt!

Locatie: World Skate Center

Socials

Facebook
Facebook event
Instagram
www.theanthemproject.com
Website
www.antishit.nl

Er is één gouden regel; een avond wordt pas echt legendarisch met een beerbong 🍺🍺 DUS DAT! We hebben het Vlaamse NØFX kunnen strikken als hekkensluiter van AnthemFest. Deze Nofx tributeband wordt vaak bestempeld als ‘better than the real deal’. Kom zelf maar oordelen! Bij deze all-star formatie met leden van Gino’s eyeball, (personal favorite) Five Days Off en The Rocket weet je in ieder geval altijd wat je kunt verwachten; meebrullen met de klassiekers waar we allemaal zo verliefd op zijn. Dit wordt CLASSIC!

https://www.facebook.com/NOFXPARTYTRIBUTE/

 

Op 21 maart komt niemand minder dan Antillectual Den Bosch in de fik zetten met de vlijmscherpe sociaal-kritische punkrock anthems die we van ze gewend zijn. Als je al sinds 2005 de hele wereld over toert en al vijf albums op je naam hebt staan behoeft een band naar ons idee verder geen introductie. Het wordt gegarandeerd knalluh!!!

https://antillectual.com/

2019 was het jaar van St. Plaster; ze brachten zonder twijfel één van de beste albums van het jaar uit, openden voor Bad Religion, speelden op Bearded Punk Records Fest, El Topo Bookings Goes Loco, Jera On Air , Brakrock Ecofest én knalden het dak eraf bij onze vrienden van Antishit Fest. En nu is het alweer over! 😢😢 Maar er is een klein lichtpuntje …..St. Plaster speelt nog drie afscheidsshows. En één van deze laatste shows is bij AnthemFest. Dit wil je niet missen, dit wordt episch!!!

http://smarturl.it/stplaster

Deze oude rotten in het punkrockvak verblijden ons sinds 1992 al met catchy poppunk songs, die gegarandeerd in je kop blijven hangen. Met een indrukwekkende staat van dienst zijn deze Haagse mannen simpelweg onverwoestbaar, want anno 2020 denderen ze nog steeds vrolijk door. Ja inderdaad…… dit is al bijna 3 decennia! Eén ding was voor ons dus zeker, Cooper mocht in geen geval ontbreken op deze dag. Nederlandse shows zijn voor hun een zeldzaamheid, dus zorg dat je hier bij bent. Een strakke en intense punkrockshow is een zekerheidje !!!

http://www.cooperhq.com/

GUESS WHO’S BACK!! Against Time was zonder twijfel één van de vaandeldragers van de Nederlandse skatepunk van de 90’s en 00’s. Wees nou eerlijk; voor wie was  ‘…and not for anyone’ nou geen lifechanger? Justin, Mies en Ivo hebben speciaal voor AnthemFest hun klassiekers in akoestisch jasje gestoken. Dus laat die platen thuis nog even overuren draaien, want meezingen is onvermijdelijk!

https://againsttime.nl/

We zijn super trots dat The Anthem Project bijstand krijgt vanuit Scandinavië, door niemand minder dan Oh See Demons. Deze met hardcore geïnjecteerde skatepunkmachine uit Noorwegen zal Den Bosch laten trillen op haar grondvesten, dat is beloofd! Als je ze nog niet kent; maak op spotify van ‘Personal Issues’ je beste vriend en je zal er geen spijt van krijgen

https://ohseedemons.bandcamp.com/

Voor deze (oud)leden van Undeclinable Ambuscade en Dowzer is dit een thuiswedstrijd en dat zullen ze je gegarandeerd laten voelen ook. Deze band is sinds 2016 op missie met hun anti-shit music en hoe?! En dan komt er ook nog eens een veelbelovende nieuwe plaat aan. En dit wordt een knaller, wacht maar af. Eén ding is zeker; 90’s punkrock is terug van nooit weggeweest met CAMP HIGH GAIN als één van de aanjagers. PUNT!

https://www.camphighgain.com/

Het Achterhoekse Smash The Statues zal met hun maatschappijkritische teksten en een berg flauwe grappen de zaal op z’n kop zetten, zoals ze sinds 2003 al honderden keren gedaan hebben! Wij zijn in ieder geval super blij dat deze mannen een paar jaar geleden het stokje weer hebben opgepakt…… Als je STS samen met Antillectual op één affiche zet dan weet je dat het magisch wordt. Dit hebben we dus niet aan ons voorbij laten gaan.

https://www.smashthestatues.net/

AnthemFest wordt afgetrapt door het enthousiaste Coral Springs. Aan het begin van de dag zullen ze je opwarmen met catchy poppunk songs met een intense 90’s punkrock vibe, waarbij stil staan simpelweg uitgesloten is. We zijn erg blij dat wij ze hebben kunnen overtuigen om de verre reis naar Brabant te wagen, voordat zij niet veel later op het vliegtuig zullen stappen om Japan te bestieren. Wij zijn siked!!

https://www.coralsprings.nl/

 

ok, prima

Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt willem-twee.nl gebruik van cookies.