Verhuurhuur bij ons een ruimte
willem twee poppodium
di 18 mei t/m zo 01 nov 2020

Another Now – 15.30

Willem Twee punt nul & Heavy Hangout present:

open:15:00
start:15:30
genre:Metalcore
locatie: poppodium
zaal: grote zaal

Kom zien hoe Another Now Willem Twee weg gaat blazen!

Deze kersverse vijfkoppige metalcore formatie uit Eindhoven laat de maatschappij zowel de fantastische als de ziekelijke kanten van onze wereld zien. Met hun frisse combinatie van stijlen, een meedogenloze tornado van beukende riffs, abrupte muzikale u-bochten en sfeervolle melodieën, maakt Another Now muziek voor een breed doch avontuurlijk metal publiek.

In hun eerste jaar (2019) wist Another Now een plek te veroveren op festivals Jera On Air, Popronde en Submit-fest. Tevens heeft Another Now mogen openen voor de metalcore gigant Ice Nine Kills in een uitverkochte Melkweg Amsterdam. Momenteel is de band zeer actief met het voorbereiden van een nieuwe release.

Begin dit jaar kwam de metalcorebelofte van de lage landen Another Now met een heuse triple-single. Een product waarop de heren lieten horen dat ze metalcore met een hoofdletter M maken.

Daarna is deel Myriad in première gegaan. Een heerlijke compositie waarin het evenwicht tussen kracht en subtiliteit, zwaar en licht sterk neergezet is. Diepe grunts en meer ‘hemelse’ clean vocals versterken het evenwicht nog een keer des te meer.

“Zanger Stef Rikken heeft een strot om u tegen te zeggen en neemt je mee in een arsenaal van zangstijlen terwijl de clean vocals van bassist Rik Bosmans het geheel bij tijd en wijle mooi polijsten. Het gitaarduo Miquell Kleuterts en Max van Esch weten geluiden uit hun instrument te toveren die steeds verrassen. Van uiterst subtiel gitaarspel op voor- en achtergrond tot een bijna voelbare gitaarmuur die je omver blaast.” (Rockportaal)


Willem Twee punt nul:
Vanwege de Corona maatregelen zijn er slechts 30 zitplaatsen in de zaal, verdeeld over 1 en 2 persoonstickets. Er is ook geen horeca.

ok, prima

Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt willem-twee.nl gebruik van cookies.