Verhuurhuur bij ons een ruimte
Concertzaal
vr 15 dec 2017

Al You Can Eat & Ensemble Four

AMPA jazz (vocaal)

open:20:00
start:20:30
genre:JAZZ
locatie: concertzaal
zaal: Concertzaal

Vanaf september 2017 gaat het Fontys Conservatorium onder de naam AMPA verder. AMPA staat voor een internationaal georiënteerde muziekopleiding die studenten wil opleiden tot het hoogste niveau van hun kunnen als muziekkunstenaars. Daarom legt AMPA het accent op uitvoeren, met name in ensembles die variëren in grootte en samenstelling. Samenwerken met andere (kunst)disciplines wordt enorm gestimuleerd. Waar kunnen studenten het beste laten zien wat ze leren? Natuurlijk, op het podium zelf! Daarom biedt Willem Twee concertzaal AMPA-studenten een platform om hun talenten te laten horen en zien.

Ensemble Four
Ensemble “Four” is een ensemble bestaande uit studenten aan de AMPA jazz afdeling.
Het ensemble is sinds het begin van het schooljaar 2017/2018 actief bezig met het op eigen wijze vertolken van repertoire variërend van bebop jazz tot pop.

Bezetting:
- Drums Jorrit Romme
- Basgitaar Sander Lange
- Gitaar Min
- Piano Sunhee Lee
- Altsax Rik van der Made
- Vocals Wytske Gratama
- Vocals Femke Schmitz


All You Can Eat
All You Can Eat bestaat uit zeven jonge mensen afkomstig uit verschillende plekken in Nederland en Europa met allemaal een eigen geluid, stijl en muzikale achtergrond. Maar één ding hebben we gemeen: we hebben allemaal, op een of andere manier, onze weg gevonden naar de jazzwereld.

Met ‘All You Can Eat’ gooien we onze verschillende kleuren op het muzikale canvas en creëren we een nieuwe stijl. We maken en spelen onze eigen arrangementen, door aan (bekende) nummers een nieuwe draai te geven. Soms voegen we wat ‘smooth jazz’ of unieke solo’s toe óf gooien we het roer om met een compleet ander ritme.

Met een jazzpianist (Jérémy Lenoir), een blues/rock gitarist (Patrick van der Sluis), een contrabassist met een klassieke geschiedenis (Elroy Snoeren), een edgy jazz/pop saxofonist (Timo Jilesen), één modern- en één olden days jazz georiënteerde zangeres (Naomi Bimbergen en Pau Li Liem) met een gedeelde liefde voor soul en funk én een jazzy stuiterbal achter het drumstel (Jakko Akkermans), zijn we hét recept voor een hedendaagse kijk op jazzmuziek. Al honger?


Na afloop draait huis DJ Pieter in de foyer. Dj Pieter draait eigenwijs: van Albert Ayler tot Frank Zappa.

ok, prima

Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt willem-twee.nl gebruik van cookies.