Verhuurhuur bij ons een ruimte
willem twee poppodium
di 18 mei t/m zo 19 mrt 2017

American Aquarium + Tim Easton

Poppodium

open:20:00
start:20:30
einde:02:00
locatie: poppodium
zaal: grote zaal
klinkt als: alt-country, dylan, hiatt

Met een snikkende pedal steel als huilorgel weet American Aquarium de mooiste verhalen te vertellen vol plattelandsromantiek en de eeuwige strijd tussen drank en bijbel.

American Aquarium

www.americanaquarium.com
American Aquarium behoort inmiddels tot de eredivisie van de alt-country. Deze groep uit Raleigh, North Carolina weet met elk album lovende recensies te scoren en met hun nieuwste plaat Live At Terminal Westbevestigen ze nog maar eens hoe goed ze zijn op een podium. Denk Wilco in de jonge jaren, Springsteen en Ryan Adams, maar dan een stuk zuidelijker.
Hun songs zijn als brede muzikale landschappen, waar jij als luisteraar in een gammel busje doorheen mag rijden. Houd je vast aan de doorleefde stem van frontman BJ Barham, als hij zijn hart weer eens uitstort in een lied dat net zo goed indie genoemd kan worden als rootsrock.

Op de hoes van het live-album Live At Terminal West prijken 6 country pakken zoals Gram Parsons die droeg. Of ze die ook aan hebben tijdens de live shows zullen we zien wanneer ze voor de tweede maal in Den Bosch zijn. Want de oplettende liefhebber van alt-country was er al bij toen de band hier in 2014 optrad. Voor wie nogmaals gaat of voor de herkansing; American Aquarium verkent deze avond de muzikale grenzen van americana en jij kunt met ze mee in dat busje.

Tim Easton

Tim Eastons recente album 'American Fork' was Mojo Magazine's American album of the month en onlangs noemde Rolling Stone Magazine het album zijn meest uitbundige tot nu toe. Het album schoot door tot nummer 11 op de Americana Music Association Radio Charts. Het Fatea magazine gaf Tim Eastons muziek een perfecte omschrtijving: "Hij schrijft zijn nummers met een bijna griezelige handigheid en dat is een talent dat hij moet vasthouden."
Dit is een unieke kans om een van Amerika's meest gerespecteerde, hardst werkende troubadours aan de slag te zien. 

ok, prima

Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt willem-twee.nl gebruik van cookies.