Verhuurhuur bij ons een ruimte
do 23 jan t/m za 19 okt 2019

algemene rondleiding Safe space

open:11:00
start:13:00
locatie: kunstruimte
zaal: kunstruimte

In de tentoonstelling Safe Space staat de bezoeker centraal. Kunst vraagt om aandacht van het publiek, zoals gewoonlijk, maar in deze tentoonstelling krijgt het publiek rechtstreeks aandacht terug. De kunstwerken in de tentoonstelling zijn te bekijken zonder interventie van de bezoeker maar de installaties floreren pas echt wanneer de bezoeker deelneemt.

Het werk liever samen ervaren? Er worden gratis rondleidingen aangeboden bij de tentoonstelling op zaterdag 19, zaterdag 26 en zondag 27 oktober om 13.00 uur. Bij de rondleiding is er veel ruimte voor de inbreng van de groep en een gesprek met elkaar. Aanmelden kan door te mailen naar jadekerste@gmail.com.
In het bijzonder worden groepen blinden en slechtzienden, yoga-, pilates-, mindfulness- en meditatiebeoefenaars, medici en wetenschappers en senioren uitgenodigd voor een speciale gratis rondleiding die apart in te plannen is. Tijdens de rondleiding staan we stil bij de kunstwerken die passen bij de betreffende groep, en bekijken we ook de rest van de tentoonstelling vanuit dit perspectief. Voor meer informatie en aanmelden, neem contact op met Jade Kerste via jadekerste@gmail.com.

ok, prima

Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt willem-twee.nl gebruik van cookies.