Verhuurhuur bij ons een ruimte
Poppodium
za 17 mrt 2018

AC/DC UK + Ultimate Guns N Roses Tribute

open:20:00
start:20:30
genre:Tributebands
locatie: poppodium
zaal: Grote Zaal
klinkt als: AC/DC en Guns 'n' Roses natuurlijk!

Zo hoort de echte tribute-beleving te zijn: een eerbetoon aan het origineel!

Een unieke show omdat de bands ook aan kruisbestuivingen doen. Hoe en wat precies, dat is nog de grote verrassing van deze package, maar een ding weten we zeker: dat je meer dan drie uur dampende rock ‘n’ roll krijgt voorgeschoteld!

Ultimate Guns N Roses Tribute

www.ultimategunstribute.com
Geen bar-bandje die de “liedjes” zomaar even speelt… Nee THE REAL DEAL. Wil je Axl dan krijg je Axl! Wil je Slash dan krijg je Slash… Deze tribute is een echte tribute, muzikaal en show. Alle originele gitaren, versterkers backdrops en kleding.

Zanger Marc Meesters hoeft weinig te doen om op de baas zelf te lijken en te klinken. Hij vormt samen met Jasper Verbruggen (rhythm guitar), Dicky Kersten (lead guitar) Jeroen Polderman (drums) en Randy van der Elsen (bass) en Jennifer Bouwens (backing vocals).

AC/DC UK

www.acdcuk.com
Het Engelse AC/DC UK is zonder twijfel de beste AC/DC tributeband van Europa. Dat hebben zij mede te danken aan de authentiek ogende Angus met zijn virtuoze gitaarspel en dynamische podium performance en aan het feit dat zowel Bon Scott als Brian Johnson de revue passeren.

Alles aan AC/DC UK is authentiek; de strip-act van Angus, de Gibson en Gretsch gitaren en zelfs Bon Scotts wandeling door het publiek met Angus op z’n schouders. De band knalt klassiekers uit de complete AC/DC catalogus. Van High Voltage uit 1976 tot en met Rock Or Burst uit 2014. Alle krakers die AC/DC tot hun legendarische status hebben verheven, als Highway To HellWhole Lotta RosieLet There Be Rock en Thunderstruck, komen langs met daarnaast enkele obscure pareltjes voor de liefhebber.

 

ok, prima

Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt willem-twee.nl gebruik van cookies.