Verhuurhuur bij ons een ruimte
willem twee poppodium
di 07 jul t/m zo 02 feb 2020

Abba rocks

open:20:00
start:20:30
locatie: poppodium
zaal: grote zaal

ABBA Rocks

Met o.a. Sven Figee (Sven Hammond), Menno Gootjes, Leif de Leeuw, John JayCee Cuijpers en Lisette van den Berg

In ABBA Rocks worden de meesterwerkjes van het Zweedse viertal verpakt in een dampende, dynamische rockshow.
De bezetting met o.a. Sven Figee (Sven Hammond), het gitaartandem Menno Gootjes (Focus) & Leif de Leeuw (viermaal uitgeroepen tot de beste bluesrock gitarist van de Benelux) en de vocalisten John JayCee Cuijpers (Praying Mantis, Ayreon) en Lisette van den Berg (Scarlet Stories, Ayreon) is er eentje om U tegen te zeggen.

De wereldhits van ABBA zijn al uitgevoerd door look-alike tribute bands, als musical, akoestisch en met orkest. In ABBA Rocks ondergaat het repertoire een metamorfose. Reken op muzikale vrijheid en virtuositeit, stoere zang, opzwepende gitaarsolo’s en een bedwelmend lekkere Hammond orgel-sound. En tóch blijft de herkenbaarheid onaangetast, met dank aan de genialiteit van de nummers. Hierdoor belooft ABBA Rocks een niet te missen live-ervaring te worden voor zowel rockliefhebbers als fans van ABBA!

Blijf na de show lekker dansen op de Super Sounds of the 70’s, gratis entree voor bezoekers van ABBA Rocks!

ABBA Rocks Trailer | club tour 2020

BAM! Hier de trailer van ABBA Rocks.We lichten hiermee een tip van de sluier op over wat jullie straks tijdens de clubtour (van 17 januari t/m 7 maart 2020) te wachten staat. Check de video ook voor alle speeldata en locaties.ABBA Rocks? Reken daar maar op in een bezetting met John Jaycee Cuijpers (vocals), Lisette van den Berg (vocals), Sven Figee (Hammond organ), Menno Gootjes (guitar), Leif de Leeuw (guitar), Richard Zoer (bass) en Sjoerd Rutten (drums).Share if you like. Thanks!

Geplaatst door ABBA Rocks op Vrijdag 18 oktober 2019

ok, prima

Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt willem-twee.nl gebruik van cookies.