Verhuurhuur bij ons een ruimte
za 18 apr 2015

90’s NOW! + 90’s Alternative

open:22:00
start:22:00
genre:Dansavond
klinkt als: HET 90's feestje met 100% Absolute HitGuarantee!
90’s NOW! is exact wat je denkt dat het is: de jaren negentig en wel nu meteen. Onverteerbaar als ze leken, worden ze nu gemixt, gesneden en hapklaar gemaakt door Gary Global en zijn allstar DJ team.

Vandaag ook te zien bij W2 Poppodium: Expositie RAW Again

90's NOW!

www.90snow.nl
Zomer 2004: Gary Global, Tivoli en Triomf slaan de handen ineen voor een onmogelijk experiment: een credible 90's feestje. The rest is history.

Gary Global en zijn extended AllStar Hitsystem bestaande uit Der Pudel, Super de Boer, Camp David, Peter Andre Rieu, Sjordi Banaal en Freddy Kokos schudden, mixen, stampen en roeren dwars door alle stijlen uit de jaren negentig: dance, rock, pop, hiphop, R&B, happy hardcore: alles komt voorbij! Ook het 90’s videoarchief blijft maar groeien, dus ook dit seizoen is iedere 90’s show weer nokkie nokkie gevuld met corny clipjes, crappy commercials, filmshots en foute tv-series.

90's Alternative

90’s NOW! Alternative is ook absolute HitGuarantee! Maar dan natuurlijk met de lekkerste alternatieve hits in het W2 Café.

90's Gamezuil & Karaoke

De W2 Foyer wordt deze keer weer als 'lounge' gebruikt met als extra klapper de nieuwe 90's NOW! gamezuil met Street Fighter en jawel... Donkey Kong! Natuurlijk staat ook de karaokezuil weer tot jullie beschikking.

 

ok, prima

Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt willem-twee.nl gebruik van cookies.