kassa
Poppodium
vr 20 okt

30 jaar Willem Twee poppodium

Wie jarig is trakteert

open:19:00
start:19:45
einde:03:30
genre:Feest
locatie: poppodium
zaal: Kleine Zaal + Grote Zaal + Spiegelzaal + Hangop
vvk start 22/09
klinkt als: Groot feest i.h.k.v. 30 jaar Willem Twee poppodium

En dan, voor je het in de gaten hebt, bestaat Willem Twee ineens 30 jaar.

Wie jarig is trakteert, dus naast ons reguliere On the House programma, is vandaag ook het programma in de Grote Zaal en de Spiegelzaal ‘on the house’.

Let op: de toegang is GRATIS, maar je moet wél een kaartje bestellen! Dat kan vanaf 22 september.

30 Jaar Willem Twee poppodium

Op 17 oktober 1987 onthulde John Hiatt een plakkaat met een tekst van hem en was Hennie Vrienten die avond deel van zijn begeleidingsband. Beide heren draaien nog volop mee in de wereld van de rock 'n' roll en ook het Bossche poppodium staat nog fier overeind. Van Willem II Concertzaal naar W2 Poppodium en sinds de fusie met De Toonzaal en Willem II Fabriek naar Willem Twee muziek en beeldende kunst.

Met een concertzaal in de binnenstad, een kunstruimte, tal van ateliers én een jarig poppodium, vormt Willem Twee anno 2017 een bruisend hart in 's-Hertogenbosch. As we speak wordt een groots jubileumfeest opgetuigd. Dus bij dezen kan vrijdag 20 oktober alvast met potlood worden omcirkeld, want dan viert Willem Twee poppodium een groot 30-jarig bestaansfeest!

Grote Zaal programma

Programma wordt later bekend gemaakt.

On the House programma

Elke vrijdagavond een gratis divers programma in de Kleine Zaal van Willem Twee poppodium, dus ook vandaag tijdens ons 30 Jarig bestaan. Een toegankelijke programmering voor muziekliefhebbers én makers uit de regio, met deze keer:

Poncho
Vintage psychedelic rock. Back to the 60’s met galmende zang, zwierende gitaren en groovende ritmes.

Switch Bones
Met leden die hun sporen reeds verdiend hebben in bands als One In A Million, The Undeclinables, BluefisH en Tarantino brengen deze heren een heerlijke set vol dampende Stoner Pop.

Gifter
Krachtige mix van Indierock en powerpop, helder geproduceerd en catchy as hell!

DJ Kid Chaos
Zijn muzikale boyhood bereikte hij in de jaren ’90, met obscure electronica en gabber als bakermat. Nu draait hij 80’s synthesizer pop. Denk Prince, Depeche Mode, LCD Soundsystem, M83 en New Order… maar ook Miss Kittin, Underworld en Fatima Yamaha.

Zegt het voort!

Ken je mensen die voorheen betrokken waren bij Willem Twee poppodium? Zegt het voort en nodig ze uit.

ok, prima

Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt willem-twee.nl gebruik van cookies.