Verhuurhuur bij ons een ruimte
Poppodium
ma 01 jan 2018

Explicit New Years Party

Ondeugende party met dikke knipoog ;)

open:01:00
start:01:00
einde:06:00
genre:Party
locatie: poppodium
zaal: Kleine Zaal + Grote Zaal + Spiegelzaal + Hangop
EB € 10,- Deur € 20,-
klinkt als: Ondeugende party met dikke knipoog ;)

De 21ste eeuw bereikt in 2018 adolescentie. Tijd voor een 18+ feestje, want het millennium is eindelijk oud genoeg voor seks, drugs en rock ’n rol en alle vette films op de Kijkwijzer-lijst. *

Early Bird – Eerste online tickets kosten € 10,- UITVERKOCHT
Voorverkoop – Te laat voor een Early Bird ticket? € 17,-
Dagverkoop – 
Late beslisser? € 20,-
Kortingspas – Kortingspashouders betalen de Early Bird prijs
Jaarkaart Willem Twee jaarkaart geldig

*Parental Advisory: Niet geschikt voor kinderen!

Grote Zaal: Dj CarpeSiem + Dj Donaldinho

‘Alle tieners zeggen ja tegen MDMA’! Grote Zaal staat vanavond voor ‘Fear and Loathing in Den Bosch’ en krijgt vannacht een psychedelische aankleding.

Zoals jullie de afgelopen jaren van ons gewend zijn, is de Grote Zaal van Willem Twee poppodium deze jaarwisseling wederom dé plek waar je de lekkerste hits uit menig genre krijgt voorgeschoteld. Natuurlijk komen alle decennia daarbij aan bod. We can’t stop here. This is Bat country!

Kleine Zaal: Dj @lternatIVO

Fuck You I won’t do what you tell me! De Kleine Zaal is voor iedereen die in de pubertijd is blijven hangen. Dus breek opnieuw los van je ouders, knip gaten in je broek en laat je haren groeien. Want hier breekt de hel los met het ruigere gitaarwerk!

Spiegelzaal & Hangop: Dj Guus + Dj Maarten van Hooft

De Spiegelzaal en Hangop worden omgedoopt tot Red Light District om een puntje aan te zuigen… Een Blue Lagoon waarop Barbarella zich thuis zou voelen. Helemaal opgewarmd en een danspartner gevonden? Hier kun je elkaar verder leren kennen en helemaal los op onze Silent Disco. Stem af op twee kanalen met waarin in verschillende blokken de lekkerste genres voorbijkomen. Of het nou blues/country, Ska/reggae, Hiphop en beats, Punk, drum’n bass, disco, rare covers of Nederlandstalig is, alles mag! Oioioi… om Rode Oortjes van te krijgen, dus denk aan de rikketik, want die bloedruk gaat stevig omhoog vannacht!

 

ok, prima

Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt willem-twee.nl gebruik van cookies.