Verhuurhuur bij ons een ruimte

Hangop lunchcafé

In Hangop lunchcafé aan de Boschdijkstraat 100 staan eat, drink & meet centraal. Hangop lunchcafé hecht veel waarde aan een gastvrij onthaal en heerlijke, betaalbare gerechten.
Laat je verrassen door onze lunchkaart met wekelijks wisselende gerechten, drink een heerlijk kopje café solo of thee of kom op culturele avonden genieten van livemuziek en film tijdens HangopWoensdag.


Hangop lunchcafé dankt zijn naam aan het verrassende interieurdesign van ontwerpbureau Overtreders W. Aan het plafond hangt een constructie van oranje buizen, waaraan verscheidene decoratieve attributen zijn opgehangen. Verder is het lunchcafé ingericht met meubels die door de vrijwilligers van Willem Twee prachtig zijn opgeknapt om goed bij de huisstijl aan te sluiten. Het geheel zorgt voor een prettige, moderne omgeving met vintage elementen, ideaal om te genieten van een heerlijke lunch maar ook geschikt om met een collega de werkweek door te nemen.

Café solo
Geef een kickstart aan je dag en kom voor je dagelijkse shot van het beste zwarte goud in Den Bosch en omstreken naar Hangop lunchcafé. Bij ons drink je je café solo zoals ze dat alleen in Italië en Spanje doen: zwart, sterk en staand aan de bar voor slechts € 1,-

Lunchen
Benieuwd naar onze lunchkaart? Download hem hier.

Verhuringen
Bij ons kun je terecht voor lunch, een kop koffie of thee of om te vergaderen. Dit kan tijdens reguliere openingstijden. Op andere tijden staat Hangop beschikbaar voor verhuur. Neem contact op via verhuur@willem-twee.nl

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 09:00 – 17:30 uur
Zaterdag en zondag: 11:15 – 17:00 uur
We heten u dagelijks welkom voor de lunch tussen 12:00 en 14:00 uur.

Willem Twee heeft dit jaar een zomersluiting van 8 juli t/m 4 augustus. Willem Twee kunstruimte, Willem Twee poppodium, Willem Twee concertzaal en lunchcafé Hangop/flexwerkplekken zijn gedurende deze periode gesloten.

Eerste kerstdag en oud- en nieuwjaarsdag is Hangop gesloten.

ok, prima

Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt willem-twee.nl gebruik van cookies.