Verhuurhuur bij ons een ruimte

Willem Twee café

Willem Twee café is de komende weken helaas gesloten vanwege de nieuwe Corona maatregelen.

DE HIERONDER STAANDE INFORMATIE IS DAAROM VOORLOPIG  NIET VAN TOEPASSING.

 

Na een telefoontje of appje kun je de komende weken, thuis of op je werk genieten van een keuze uit
3 heerlijke sandwiches ; vega(n), vis of vlees.

Willem Tweekaway is mogelijk op dinsdag, donderdag en vrijdag. Bestel je sandwiches telefonisch via 06-42882295 en haal ze af aan de Boschdijkstraat 100 in Den Bosch.


In Hangop eetcafé aan de Boschdijkstraat 100 staan eat, drink & meet centraal. Hangop lunchcafé hecht veel waarde aan een gastvrij onthaal en heerlijke, betaalbare gerechten.


Hangop lunchcafé dankt zijn naam aan het verrassende interieurdesign van ontwerpbureau Overtreders W. Aan het plafond hangt een constructie van oranje buizen, waaraan verscheidene decoratieve attributen zijn opgehangen. Verder is het lunchcafé ingericht met meubels die door de vrijwilligers van Willem Twee prachtig zijn opgeknapt om goed bij de huisstijl aan te sluiten. Het geheel zorgt voor een prettige, moderne omgeving met vintage elementen, ideaal om te genieten van een heerlijke lunch maar ook geschikt om met een collega de werkweek door te nemen.

Lunchen
Download onze lunchkaart hier

Verhuringen
Bij ons kun je terecht voor lunch, een kop koffie of thee of om te vergaderen. Dit kan tijdens reguliere openingstijden. Op andere tijden staat Hangop beschikbaar voor verhuur. Neem contact op via verhuur@willem-twee.nl

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 09:00 – 17:30 uur
Zaterdag en zondag: 11:00 – 17:00 uur
We heten u dagelijks welkom voor de lunch tussen 11:00 en 14:00 uur.

Eerste kerstdag en oud- en nieuwjaarsdag is Hangop gesloten.

ok, prima

Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt willem-twee.nl gebruik van cookies.