Verhuurhuur bij ons een ruimte

Willem Twee en coronatoegangsbewijzen

Hoe gaat Willem Twee om met coronatoegangsbewijzen?

Na anderhalf jaar van zeer beperkte toegang voor onze muziek- en kunstliefhebbers, is ons er veel aan gelegen om – binnen de maatregelen van het RIVM – zoveel mogelijk mensen van onze evenementen te laten genieten. Omdat de veiligheid en gezondheid van onze gasten en medewerkers voorop blijft staan, zullen we in een aantal gevallen bij binnenkomst vragen om een coronatoegangsbewijs.

Willem Twee maakt voorlopig onderscheid tussen twee soorten evenementen:
• Toegang zónder coronatoegangsbewijs: vaste zitplaatsen op 1,5 meter afstand, met een sterk beperkte zaalcapaciteit
• Toegang mét coronatoegangsbewijs: vaste zitplaatsen, niet per se op 1,5 meter afstand, met een aangepaste zaalcapaciteit

Per evenement wordt gecommuniceerd of er aan de deur al dan niet om een coronatoegangsbewijs wordt gevraagd.

Voor exposities geldt dat ze plaatsvinden in een doorstroomlocatie, wat betekent dat 1 persoon per 5m2 toegestaan is. Zolang we die ruimte per bezoeker kunnen garanderen, is een coronatoegangsbewijs niet nodig. In afwijkende gevallen worden de bezoekers via de website of via e-mail geïnformeerd.

Je verkrijgt een coronatoegangsbewijs in de vorm van een QR-code in de CoronaCheck-app die gratis te downloaden is op je smartphone via bijvoorbeeld Apple Store. Je ontvangt een QR-code nadat je via je DigiD je vaccinatiebewijs, herstelbewijs (dat aantoont dat je bent hersteld van corona) of testbewijs (niet ouder dan 24 uur, aan te vragen via www.testenvoortoegang.org) hebt opgevraagd.

Bij de toegang tot onze evenementen toon je je QR-code op je smartphone of je papieren testbewijs. Vergeet niet een ID-kaart of rijbewijs mee te nemen. Een bevestiging van vaccinatie of een geel vaccinatiepaspoort geldt niet als toegangsbewijs.

 

ok, prima

Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt willem-twee.nl gebruik van cookies.