Verhuurhuur bij ons een ruimte

Willem Twee Café

 

Welkom in het hart van de Willem Twee fabriek, welkom bij Willem Twee Café!

Willem Twee Café bevindt zich in de monumentale sigarenfabriek aan de rand van ’s-Hertogenbosch. Een locatie die muziek en kunst ademt. Hier vind je het poppodium, de kunstruimte, het Grafisch Atelier en ateliers van kunstenaars, vormgevers, filmmakers en producenten. Het is de smaakvolle ontmoetingsplek van Willem Twee muziek en beeldende kunst. In ons café geniet je van een gezonde maaltijd, een koud biertje of fair trade koffie. Wij vinden het tof als je langs komt, dus loop gerust eens bij ons binnen!

We zien graag dat iedereen zich thuis voelt in ons café. Kom een broodje eten na een bezoek aan de expositieruimte, een bakkie doen met je date of met je vrienden borrelen na een concert. Liever een warm drankje doen tijdens een meeting of jezelf na een werkdag trakteren op een speciaal biertje? We hebben een ruim assortiment aan koffie en thee, een uitgebreide drankenkaart en borrelhapjes.

Onze menukaart is gevarieerd, eigentijds en seizoensgebonden. We kopen onze producten bij voorkeur bij lokale, duurzame ondernemers. Eet je vegetarisch of vegan? Ons enthousiaste team bereidt alle maaltijden zelf. Alle gerechten kunnen daarom op jouw wensen worden afgestemd.

Bij Willem Twee Café kun je terecht voor een verantwoord hapje, drankje, maaltijd, een goed gesprek en een relaxte sfeer! Houd onze agenda in de gaten voor ons menu en onze arrangementen.

Lunchen
Download onze lunchkaart hier

Verhuringen
Bij ons kun je terecht voor lunch, een kop koffie of thee of om te vergaderen. Dit kan tijdens reguliere openingstijden. Op andere tijden staat Willem Twee Café beschikbaar voor verhuur. Neem contact op via verhuur@willem-twee.nl

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 09:00 – 17:30 uur
Zaterdag en zondag: 11:00 – 17:00 uur
We heten u dagelijks welkom voor de lunch tussen 11:00 en 14:00 uur.

Eerste kerstdag en oud- en nieuwjaarsdag is Willem Twee Café gesloten.

ok, prima

Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt willem-twee.nl gebruik van cookies.