kassa

Boschdijkstraat 100

Willem Twee kunstruimte en Willem Twee poppodium zijn beide op hetzelfde adres gevestigd: Boschdijkstraat 100. Er zijn drie parkeerplaatsen in de directe omgeving en een openbare fietsenstalling. 

Route

Openbaar vervoer
Vanaf het NS-station ‘s-Hertogenbosch loop je in ongeveer 10 minuten via de Boschveldweg naar Willem Twee kunstruimte en Willem Twee poppodium. De stad ‘s-Hertogenbosch is aangesloten op het NS-nachtnet. Check hier de actuele vertrek en aankomsttijden van trein en bus: ns.nl

Parkeren
In de directe omgeving zijn drie parkeerplaatsen in beheer van de Verkadefabriek; P1, P2 en P3. Let wel: meestal is er voldoende ruimte, maar bij heel grote drukte kunnen deze drie parkeerterreinen vol raken. Parkeren in de buurt is heel beperkt mogelijk en er wordt streng gecontroleerd. Houd daar rekening mee.

P1 & P2Kosten: 50 cent per 20 minuten. Betalen: Chipknip (bij de slagboom) of contant (bij de betaalautomaat in de hal van de Verkadefabriek). Let op! Na sluitingstijd van de Verkadefabriek worden P1 en P2 afgesloten.
P3Kosten: 50 cent per 20 minuten. Betalen: Pin (bij de betaalautomaat op het terrein) of contant (bij de betaalautomaat in de hal van de Verkadefabriek). 24 uur per dag open.

 

Rolstoelvriendelijke ruimtes
Alle locaties die behoren tot Willem Twee muziek en beeldende kunst zijn uitstekend toegankelijk voor rolstoelen en beschikken over toiletruimten voor minder validen.
De kunstruimte op de eerste etage is met een lift te bereiken.
Het poppodium beschikt bij de entree over een ramp voor rolstoelgebruikers. In de zaal kunnen rolstoelen aan de zijkanten staan. Daar zijn de zichtlijnen voor invaliden het beste. Geef wel even van te voren aan dat u langskomt, zo kunnen wij ervoor zorgen dat we goed zijn voorbereid en uw verblijf zo aangenaam mogelijk kunnen maken.

ok, prima

Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt willem-twee.nl gebruik van cookies.