VANBINSBERGEN PLAYSTATION – REMISE

Remise
Jazz

Na een jaartje radiostilte gaat Van Binsbergen Playstation langs de Nederlandse jazzpodia met de REMISE tour, een best-of feest met stukken uit hun rijke repertoire en nieuw werk.

Tickets
Datum 3-12
Prijs € 17,50
Locatie Toonzaal

over Vanbinsbergen

Vanbinsbergen Playstation is een flexibel, speels en veelkleurig octet met het geluid van een kleine bigband. De ultieme combinatie van vrijheid en structuur. Naast nieuw werk brengt Playstation stukken van Tales Without Words, het conceptalbum dat begin 2017 uitkwam, met bewerkingen van composities die Corrie van Binsbergen schreef voor haar literaire concerten. Muziek met een mysterieus randje, vol gelaagde en klankvolle werken. Naast nieuw werk stukken van Tales Without Words, het conceptalbum dat begin 2017 uitkwam, met bewerkingen van composities die Corrie van Binsbergen schreef voor haar literaire concerten. Muziek met een mysterieus randje, vol gelaagde en klankvolle werken, stukken van de eerste, energieke CD Live die genomineerd werd voor de Edison Publieksprijs 2016, delen uit de suite die Van Binsbergen voorjaar 2018 componeerde in opdracht van de Gemeente Amsterdam én nieuw werk.


Mete Erker tenorsax, basklarinet Miguel Boelens altsax, sopraansax Morris Kliphuis hoorn, cornet Joost Buis trombone, lapsteel Albert van Veenendaal piano Corrie van Binsbergen gitaar Dion Nijland bas Yonga Sun drums


Dit concert maakt onderdeel uit van de afscheidstour van Corrie van Binsbergen

Datum 03-12
Tijd 20:00
Locatie Toonzaal
Zaal Toonzaal