Valley of the Sun with special guest Daevar

Heavy
Tickets
Datum 25-10
Prijs € 17,50
Locatie Poppodium
Zaal Grote Zaal
Valley of the Sun with special guest Daevar

Valley of the Sun

Valley of the Sun is een dynamische stoner rock band uit Cincinnati, Ohio, opgericht in 2010. Ze staan bekend om hun krachtige riffs en energieke optredens. De band bestaat uit Ryan Ferrier (zang en gitaar), Aaron Boyer (drums), en Chris Owens (bas). Ze hebben getoerd met gerenommeerde bands zoals Truckfighters en Monkey3, wat hun reputatie in de stoner rock scene heeft versterkt.

Hun discografie bevat indrukwekkende albums zoals "Electric Talons of the Thunderhawk" (2014) en "Old Gods" (2019), die beide lovende kritieken ontvingen. Met hun unieke mix van zware rock en stoner metal hebben ze wereldwijd een trouwe schare fans opgebouwd. Hun muziek kenmerkt zich door krachtige gitaarpartijen, strakke ritmes en meeslepende vocalen, wat zorgt voor een intense luisterervaring.

Valley of the Sun blijft nieuwe muziek maken en optreden, en ze blijven een essentiële band voor liefhebbers van het genre. Hun laatste album, "The Chariot" (2022), laat zien dat ze nog steeds evolueren en hun geluid verfijnen.

Daevar

DAEVAR is een opkomende band in de stoner/doom-metal scene, afkomstig uit Keulen. Met hun debuutalbum "Delirious Rites" brengen ze een rauwe, lo-fi sound vol gruizige texturen en verheffende melodieën. De band bestaat uit de enigmatische Pardis (bas, zang), Caspar (gitaar) en Moritz (drums). Hun muziek behandelt diepgaande thema's zoals gedwongen verdwijningen, slaapverlamming en vrouwenemancipatie. Het album, opgenomen in de Hidden Planet Studios, is geproduceerd door Jan Oberg en bevat vijf atmosferische nummers die de luisteraar onderdompelen in een zee van fuzzy klanken. DAEVAR's unieke geluid balanceert tussen bands als Sleep en Paradise Lost, en belooft een frisse wind in het genre te zijn.

Bestel tickets

Datum 25-10
Tijd 20:00
Locatie Poppodium
Zaal Grote Zaal