Tuinsessies: Yoga Concert met Marije Horbach

Klassieke muziek tijdens je sessie Yin Yoga?
Klassiek, Yoga
Uitverkocht
Datum 7-07
Prijs € 20,00
Locatie De Citadel
Zaal Citadeltuin
Tuinsessies: Yoga Concert met Marije Horbach

Na drie succesvolle edities van de TUINSESSIES in de tuin van Het Noordbrabants Museum en Kloosterhotel de Soete Moeder, organiseren Theater aan de Parade en Willem Twee muziek en beeldende kunst deze zomer negen intieme zomerconcerten in de tuin van de Citadel. Tussen 6 en 28 juli 2024 kunnen bezoekers in het weekend neerstrijken op deze unieke, historische locatie in ’s-Hertogenbosch om te genieten van livemuziek in de openlucht. 

Nieuw decor voor reeks intieme zomerconcerten
Voor het vierde jaar op rij bundelen Theater aan de Parade en Willem Twee muziek en beeldende kunst hun krachten en presenteren deze zomer een reeks intieme concerten in de tuin van de Citadel, waar het Brabants Historisch Informatie Centrum (BHIC) gehuisvest is. “Deze vijfhoekige schans met Bastions en rondom een brede gracht, is een plaatje op zich”, aldus Ivo Cooymans, hoofd programmering bij Willem Twee muziek en beeldende kunst, die er bijna dagelijks langsfietst. “Hij vormt een prachtig decor voor de concerten die wij dit jaar voor de TUINSESSIES organiseren.”

Meer dan alleen muziek
Bregtje Radstake, hoofd programma bij Theater aan de Parade: “De Citadeltuin is een unieke historische plek, waar je als inwoner niet snel komt. De sfeer sluit mooi aan bij de intimiteit van de concerten. Een uitgelezen kans voor het publiek om te genieten van aanstormend en gevestigd talent, maar ook van de schoonheid van de stad ’s-Hertogenbosch. De citadel ligt bovendien in het hart van het stukje stad dat zich de komende jaren volop gaat ontwikkelen tot de Bossche Stadsdelta.” Ellen Kuijf, hoofd klantenservice bij het BHIC: “We zijn verheugd het publiek van de TUINSESSIES te mogen verwelkomen in de tuin van onze prachtige zeventiende-eeuwse dwangburcht, de Citadel. De intieme sfeer, de historische entourage en de kwaliteit van het programma zullen zeker bijdragen aan het luistergenot. Wij heten iedereen deze zomer van harte welkom!”

Stap in de harmonieuze wereld van yin yoga met Marije Horbach.  Doe mee aan deze sessie en omarm het samenspel van yoga en live klassieke muziek en vind je innerlijke rust te midden van een prachtige locatie: de Toonzaal.

Breng je eigen yogamat en attributen mee voor een persoonlijke touch. De yin yogalessen, geleid door Marije, zijn toegankelijk voor iedereen, zelfs als yoga nieuw voor je is. Met meer dan 10 jaar ervaring in het geven van yogalessen en -opleidingen in Den Bosch en Amsterdam, verwelkomt Marije zowel beginners als ervaren yogi's. 

De muziek tijdens de eerste sessie wordt verzorgd door leden van het Rosin Octet.

Website Marije

Website Rosin Octet

15668

Bestel tickets

Datum 07-07
Tijd 11:00
Locatie De Citadel
Zaal Citadeltuin