Tuinsessies: Songs in the Citadel (IVC)

Nieuw decor voor reeks intieme concerten
Klassiek
Bestel tickets
Datum 28-07
Prijs € 25,00
Locatie De Citadel
Zaal Citadeltuin
Tuinsessies: Songs in the Citadel (IVC)

Deze zomer presenteren Willem Twee muziek en beeldende kunst en Theater aan de Parade een reeks intieme zomerconcerten in de prachtige tuin van de Citadel: een zeventiende-eeuwse dwangburcht in ‘s-Hertogenbosch. Vlij jezelf neer op een picknickkleedje in het gras en geniet tijdens een zomerse weekenddag van heerlijke livemuziek in de openlucht.


Pianist Virgile Van Essche (België, 1992) en tenor Mitch Raemaekers (Nederland, 1992) brengen liederen van Mendelssohn, Schubert, Respighi, Rossini en Bellini.

Het Internationaal Vocalisten Concours (IVC) organiseert in 2024 de 57e editie van de wedstrijd waarin klassieke zang centraal staat. Het IVC is een competitie voor jonge talentvolle zangers. De organisatie streeft ernaar om elke deelnemer – ook degenen die niet winnen – een waardevolle ervaring te geven die als aanmoediging voor de toekomst dient. Ook de Tuinsessies vormen hiervoor een perfect podium. Zondag 28 juli zorgt het IVC voor een feestelijk stemgeluid in de openlucht. Vocaal toptalent wordt uitgenodigd voor een recital onder de noemer Songs in de Citadel. Zomers gezang om bij weg te dromen of om op aangename wijze klaarwakker van te worden.

Maak je TUINSESSIES-beleving compleet

Maak je TUINSESSIES-beleving compleet en boek nu deze goedgevulde picknickmand. 🧺

In de mand vind je een heerlijke couscoussalade met cherrytomaatjes en jonge geitenkaas, geroosterde kastanjechampignons, watermeloen halloumi spiesje, charcuterie, bio kaasje, brood en dip, zongedroogde tomaatjes, kalamata olijven en notenmelange.

Drank is niet inbegrepen maar kan ter plekke aan de bar besteld worden. Dat wordt smullen! 😋

Maak je TUINSESSIES-beleving compleet

Bestel tickets

Datum 28-07
Tijd 16:00
Locatie De Citadel
Zaal Citadeltuin