The Bruceband Born To Run - 45th Anniversary

Roots , Muziek, Rock

In juli 1975 zag het album van Bruce Springsteen “BORN TO RUN” het licht. Waren zijn eerste albums nog wat lauwtjes ontvangen, met Born To Run viel alles samen voor Springsteen en werd daarmee zijn definitieve doorbraak.

Tickets
Facebook event
Datum 21-10
Prijs € 22,00
Locatie Poppodium
The Bruceband Born To Run - 45th Anniversary

Over The Bruceband

Met hulp van zijn nieuwe producer Jon Landau, die hem in 1974 had bestempeld als “the future of rock ’n roll”, vormde Bruce de E-streetbadnd in haar legendarische samenstelling met de komst van Max Weinberg op drums en Roy Bittan achter de piano. De beroemde Wall of Sound kreeg een nieuwe dimensie. De iconische album-hoes waar Bruce steunt op de brede schouders van Clarence Clemons symoboliseert de onmisbaarheid van zijn band.

Het album werd groots ontvangen. Met klassiekers als Born To Run, Thunder Road en Jungleland staat het album vol met songs die de mens raakt. Over hoop en frustraties, over liefde en verdriet, over dromen en twijfels.

Reden genoeg voor The Bruceband om dit legendarische album 45 jaar later integraal naar de podia te brengen.

 

The Bruceband is inmiddels een gevestigde naam. Sinds haar oprichting in 2003 heeft Europe’s no.1 Springsteen Tributeband talloze podia aangedaan en daarmee een zeer sterke live-reputatie opgebouwd. The Bruceband is gericht op het zodanig neerzetten van de songs van Springsteen dat bezoekers het gevoel krijgen bij een echt Springsteen-concert te zijn. Shows van meer dan drie uur zijn dan ook eerder regel dan uitzondering. Deze band ademt Springsteen. Puttend uit het enorme Springsteen repertoire en de vele verzoeknummers, is  geen enkele show hetzelfde.

Bestel tickets

Datum 21-10
Tijd 20:30
Locatie Poppodium
Zaal Grote Zaal