The Art of Singing

IVC masterclassweek voor zangers en pedagogen
Klassiek, Workshop
Bestel tickets
Datum 2-03
Prijs v.a. € 12,50
Locatie Toonzaal
The Art of Singing

IVC masterclassweek voor zangers en pedagogen

Mozart, Händel, Duits & Frans Lied

Wat moet een zangpedagoog weten en waarom?
In Nederland woont een legendarische pedagoge die met vele bekende zangers (Thomas Oliemans, Elina Garança en Ian Bostridge, om er drie te noemen) veelvuldig samenwerkt. Margreet Honig heeft een unieke stijl van lesgeven die grote resultaten teweegbrengt.

De International Vocal Competition ’s-Hertogenbosch presenteert samen met de Margreet Honig Foundation een week waarin de zang en de kunst van het goed lesgeven centraal staat. Op donderdag 2 maart kunt u een unieke les meemaken waarin Margreet observeert en becommentarieert hoe zangleraren met jonge zangers werken. Normaal werkt Margreet achter gesloten deuren maar in ’s-Hertogenbosch kan u letterlijk een blik achter de schermen van de zangwereld werpen.

Op vrijdag 3 maart is er een openbare masterclass met countertenor Andrew Watts (ook pedagoog aan de gerenommeerde Guildhall School of Music in Londen) en op zaterdag 4 maart is sopraan Rosemary Joshua (artistiek leider van de Nationale Opera Studio en bekend van het programma ARIA) aan het werk met vier jonge zangers.

Op zondag 5 maart kunt u de resultaten van het werk van twaalf jonge zangers met werk van Mozart Händel en klassiek Duits en Frans en modern Engels Lied horen. Welkom!

Programma

Masterclass Margreet Honig Uitverkocht
Medewerking: Maarten Koningsberger
Donderdag 2 maart 2023 | 19:30 uur
€ 20 | € 12,50*

Masterclass Andrew Watts
Vrijdag 3 maart 2023 | 19:30 uur
€ 20 | € 12,50*

Masterclass Rosemary Joshua
Zaterdag 4 maart 2023 | 19:30 uur
€ 20 | € 12,50*

Presentatieconcert
Zondag 5 maart 2023 | 15:00 uur
€ 25 | € 15*

Passe-partout Uitverkocht
€ 70 | € 45*

Entreeprijzen zijn inclusief pauzedrankje en € 2,00 servicekosten. 

 * Jongeren tot en met 25 jaar, CJP pashouders en studenten betalen een gereduceerd tarief. Koop jij zo'n studenten/CJP ticket, dan ben je verplicht je CJP pas, studentenpas of geldig legitimatiebewijs te tonen bij scannen van de toegangsbewijzen!

 

Programma

Bestel je tickets

Datum 02-03
Tijd 19:30
Locatie Toonzaal