Tenside & Reformist

We zijn onbreekbaar, we zijn van steen
Heavy

 

 

 

Tickets
Datum 29-05
Prijs € 13,00
Locatie Poppodium
Tenside & Reformist

Over Tenside

Het Metal-kwartet TENSIDE uit München brengt op 29 mei 2022 een bezoek aan Den Bosch!

 

Met hun zweterige shows inspireert de band hun publiek op de club- en festivalpodia van Europa! In Duitsland speelden ze onder andere op Wacken, Summer Breeze en Full Force, maar ze deden ook internationale tournees door Europa, Rusland en China (met een grote finale op Midi Open Air voor enkele duizenden toeschouwers!). Naast supportshows voor grootheden als Atreyu, 36 Crazy Fists, Darkest Hour, Emil Bulls, Skindred en Soulfly, toert TENSIDE ook op eigen gelegenheid door de clubs van Duitsland. "Live zijn we onverslaanbaar", zegt zanger Daniel Kuhlemann, "een album beluisteren is één ding, maar als je naar een van onze concerten komt, kun je ergens op voorbereid zijn".

 

Verre van trends en hype, besloot de band om de trap te nemen in plaats van de lift. Opgegroeid in de D.I.Y. en Underground vergiet je als band bloed, zweet en tranen om je eigen sound neer te zetten, zowel in de studio als op het podium. Wil je deze livesensatie zelf meemaken? Dat kan want op 29 mei staan ze weer bij Willem Twee op het podium!

Over REFORMIST

REFORMIST brengt je een moderne metal mi­x, beïnvloed door gr­ootheden als Whitech­apel, Novelists, Hum­anity's Last Breath, Periphery en Meshug­gah. Met dikke groov­es, atmosferische cl­eans, zware riffs en vocals bezeten door emotie. In 2021 is de eerste EP "REFORM, REBUILD" uitgekome­n, inclusief de sing­les "The Warning", "The Sound of Panic" en "Rebuild". Na sho­ws in o.a. Melkweg, Capsloc, 013 en Patr­onaat is REFORMIST klaar om de muziek met nog meer mensen te delen.

Bestel tickets

Datum 29-05
Tijd 15:30
Locatie Poppodium
Zaal Kleine Zaal