Temple Fang + Bismut

Space Rock
Rock

De band Temple Fang van Ex-Death Alley leden Dennis Duijnhouwer en Jevin de Groot is een geoliede Spaced out seventies rock sensatie.

Tickets
Facebook event
Datum 10-02
Prijs € 12,00
Locatie Poppodium

4 shows samengevoegd! 

Vanwege de Coronamaatregelen moesten we het concert van Temple Fang opdelen in 4 concerten maar nu het met de maatregelen weer de goede kant op gaat hebben we besloten om de concerten weer samen te brengen tot 1 concert met support-act Bismut!

De Ex-Death Alley leden heeft in 2019 een nieuwe band samengesteld met gitarist Ivy van der Veer en drummer Jasper van den Broeke.
Ondanks dat er bijna geen materiaal te vinden is, heeft de band toch veel shows kunnen spelen. Daarom durven wij zonder te overdrijven wel te stellen dat Temple Fang op dit moment de allerbeste live band van Nederland is en die reputatie hebben ze ruimschoots niet alleen waargemaakt met de weergaloze show op Roadburn maar ook op o.a. Paaspop, Fortarock, Into The Void, Desertfest en Sonic Whip.

Temple Fang wil de cliché van een band vermijden. Na wat live reputatie is er geen ontkomen aan, de vraag naar materialen steeg. Met wat hulp van 2 crewleden, had Temple Fang dit jaar hun eerste materiaal vastgelegd. The Isolation Session in de Effenaar waar zij een nieuw nummer (van 20 minuten) gingen spelen, was hun aller eerste release.

Leg je spacepak alvast klaar voor deze geoliede Spaced out seventies rock sensatie, want dit wil je niet missen!

Temple Fang live