Tuinsessies: Sophia Kruithof

Inclusief museumbezoek tussen 18.00 en 19.30
Bestel tickets
Datum 23-07
Prijs € 25,00
Locatie Museumtuin
Tuinsessies: Sophia Kruithof

Sophia Kruithof

Hoewel Sophia Kruithof een meisje van weinig woorden was ontdekte ze al snel een andere manier om zichzelf te uiten; ze leerde zichzelf zingen, gitaar spelen, piano spelen en drummen. Tegen de tijd dat ze zeven jaar oud was wist ze het zeker: ik wil muziek maken. Daarna begint er een periode van schoolbandjes en zanglessen, op haar 12de verjaardag krijgt ze een studiodag cadeau met producer Arno Krabman (bekend van o.a. Suzan & Freek en Within Temptation). Dit is het startschot voor misschien wel een van haar grootste talenten: songwriting.

Verbaasd over haar natuurlijke talent een eigen wereld te scheppen in tekst en muziek neemt Arno haar onder zijn vleugels en samen schrijven ze song na song. Uiteenlopend in sound, maar steeds weer datzelfde unieke creatieve van Sophia; een diepe volwassen emotionele laag, pakkende melodieën en haar unieke beeldende teksten. In 2019 neemt Sophia deel aan The Voice Of Holland, waar ze tijdens haar Blind Audition ook haar eigen song Alaska mocht spelen.
The voice of Holland geeft een prachtig startschot voor het pad dat Sophia voor zichzelf heeft uitgestippeld: een album maken en touren... “ik wil vooral muziek maken!”.

Bestel tickets

Datum 23-07
Tijd 20:00
Locatie Museumtuin