Saxophone workshop

Saxofonisten en liefhebbers van de saxofoon opgelet: het Artvark Quartet
Horn of Plenty festival

organiseert tijdens Horn of Plenty een maar liefst drie uur durende workshop! 

Bestel je tickets nu
Datum 9-03
Prijs € 39,50
Locatie Theater aan de Parade
 Saxophone workshop

Je begint met een kijkje in de keuken, gaat vervolgens zelf aan de slag en sluit de ochtend af met een Zuid-Afrikaans muziekstuk. Daarna staat er een lekkere lunch voor je klaar in het Theatercafé van het nieuwe Theater aan de Parade. Beter kun je de zaterdag niet beginnen!  

Een saxofoonkwartet waar het stof vanaf geklopt is, dat is Artvark! Weg met de stoeltjes! Weg met de lessenaars! Artvark beweegt! Artvark meandert door muzikale tradities en beweegt zich over het podium volgens een geïmproviseerde choreografie. Artvark staat voor vernieuwende eigen composities, eigenzinnige solisten en de avontuurlijke groove van vier saxofoons. Artvark ontroert, stinkt, gromt en suist.

De saxofoon workshop start met een kijkje in de keuken. Artvark speelt een aantal stukken van hun laatste kwartet-album en vertelt over het ontstaan en de opbouw van die muziek. Daarna is het tijd om zelf te spelen. De groep wordt in verschillende niveaus opgesplitst en gaan onder begeleiding van een van de Artvarkens aan de slag met een originele compositie van het kwartet. De ochtend wordt afgesloten door met z’n allen een Zuid-Afrikaans stuk te gaan spelen.

De workshop is inclusief een uitgebreide lunch, want van al dat spelen krijg je trek! Het lunchbuffet bestaat uit zuurdesemboterhammen met divers luxe beleg, zoals carpaccio met truffelmayonaise, tonijnsalade en boerenkaas. Bovendien mag je de hele dag ochtend onbeperkt koffie, thee en water drinken.

www.artvarksq.com

Bestel tickets

Datum 09-03
Tijd 10:00
Locatie Theater aan de Parade