Rock Circus Talent Tour

Voor eeuwige roem en glorie!
Heavy
Bestel tickets
Facebook event
Datum 26-05
Prijs € 5,00
Locatie Poppodium
Zaal Grote Zaal
Rock Circus Talent Tour

Zodra de selectie gemaakt is en de bands bekend zijn, vind je hier de line up!

Voorafgaand aan The Rock Circus 2023 vindt The Rock Circus Talent Tour plaats, een talententraject en wedstrijd voor Nederlandse rock- en metalbands uit alle provincies. Willem Twee Poppodium organiseert in samenwerking met diverse Nederlandse poppodia een battle of the bands: elk podium scout rock- en metalbands in hun eigen provincie om hen de kans te geven om op het festival te spelen. 

Inschrijven

Wil jij spelen op het grootste indoor rock- en metalfestival van de wereld? Voor The Rock Circus zijn we op zoek naar nieuw talent dat op onze Talent Stage gaat spelen. The Rock Circus gaat dit voorjaar op tour door Nederland. In 10 provincies vindt er een Heavy Band Battle plaats en elke de winnaar krijgt een plek op onze Talent Stage.

Wordt jouw band als winnaar gekozen? Dan verdient de band ook nog een workshop met iemand uit de muziekindustrie om jullie op weg te helpen naar het festival en verder. Op de Talent Stage van The Rock Circus spelen de winnaars opnieuw voor een jury. De winnaar van deze band battle speelt in 2024 op het grote podium van The Rock Circus.

MEEDOEN? MELD JE DAN NU AAN!

Over the Rock Circus
The Rock Circus is een nieuw rock/metalfestival dat plaatsvindt van 3 tot 5 november 2023 in de Brabanthallen, Den Bosch. Voorafgaand aan The Rock Circus 2023 vindt The Rock Circus Talent Tour plaats, een talententraject en wedstrijd voor Nederlandse rock- en metalbands uit. Tien podia uit tien Nederlandse provincies scouten rock- en metalbands in hun eigen provincie om hen de kans te geven om op het festival te spelen. The Rock Circus Talent Tour wordt eens per twee jaar georganiseerd. Meer informatie vind je hier.

Inschrijven

Bestel tickets

Datum 26-05
Tijd 20:30
Locatie Poppodium
Zaal Grote Zaal