Rise of the Northstar + Resolve + Elwood Stray

dodelijke thrashriffs en destructieve woordenstromen uit Tokyo
Heavy
Bestel tickets
Facebook event
Datum 19-11
Prijs € 24,50
Locatie Poppodium
Zaal Grote Zaal
Rise of the Northstar + Resolve + Elwood Stray

Showdown Tour 2023

Vallende en klevende munten in de arcade spelmachines, lichten van de Pachinkos en de levendige wijk Shibuya in Tokyo zijn de muzikale inspiratie en het visuele universum van Rise of the Northstar
 
De 5 bandleden hebben het gouden tijdperk meegemaakt van de wereldwijde expansie van Amerikaanse hiphop, groove metal, New York hardcore en de aanstekelijke maar compromisloze vibes van nu-metal.
 
Rise of the Northstar is de samensmelting van twee werelden: boodschappers van hoop, moed en wraak die verspreid worden door muziek uit de 80's/90's en mangapersonages zoals Kenshiro, Seiya of Kawato. 
 
Door middel van dodelijke thrashriffs en destructieve woordenstromen zet RotN een show neer als geen ander!

Resolve

Resolve is een band die heeft genoten van elke seconde van hun reis tot nu toe en hun tijd afwachtte - observeren, leren, bouwen - en ervoor zorgde dat elk aspect van hoe ze wilden dat de band zou functioneren volledig was gerealiseerd voordat ze het aan de wereld leverden. Maar nu is het tijd om te laten zien waar ze aan gewerkt hebben, en het is een waar spektakel.

Zanger Anthony Diliberto, bassist Robin Mariat en drummer Nathan Mariat begonnen hun reis in 2016, nadat hun vorige projecten uit elkaar waren gegaan en ze vastbesloten waren om dit hun band voor altijd te laten zijn, en hebben het afgelopen half decennium gesleuteld aan de formule die het beste bij hen past. Met hun debuut-EP 'Reverie' in 2017 en de daaropvolgende single 'Carmela' in 2018 hebben ze zich pas in 2019 echt thuis gevoeld in hun sound.

Elwood Stray

Noise for your escape.

Bestel tickets

Datum 19-11
Tijd 15:30
Locatie Poppodium
Zaal Grote Zaal