Popronde 2022

de afterparty in ons Poppodium!
Muziek, Elektronisch, Pop, Hip Hop, Indiepop
Gratis
Facebook event
Datum 7-10
Prijs Gratis
Locatie Poppodium
Popronde 2022

De afterparty bij ons in het poppodium. En we organiseren het dit jaar weer zoals je het gewend bent: heel veel artiesten en bands tot lekker diep in de nacht, verspreid over onze grote zaal, kleine zaal en concertzaal. We starten om 20.30 uur in de Toonzaal met Barth. en gaan daarna om 22.00 uur verder in ons poppodium met:
Radeloos // Ziedend, Swell. Duimalot, Babs, Kiwi Club en Luc Pust. Check het programma hieronder.

In iedere stad aanwezig, de infostand!
Voor informatie over Popronde, tips en voor merchandise bezoek je vanaf 14:00u de Popronde infostand op de Markt. Ook bij de infostand: Popronde CD's van vorige edities, oordopjes, polsbandjes, tasjes, T-shirts en boeken over (ietsjes meer dan) 25 jaar Popronde. En als je er dan toch bent, stem ook meteen op jouw favoriet voor de Paul Smits Award!

Radeloos///Ziedend

Nederlandstalige metal

START: 22:00 uur

Radeloos///Ziedend heeft een mix van crustpunk, black metal en powerviolence ontwikkeld. Ze spelen rauwe, meedogenloze beukherrie op tempo, waarbij ook het publiek wordt uitgenodigd om flink gas te geven. R///Z is een band die het niet eens is met alle onrecht en misère in de wereld en dit met uitbundig sonisch geweld te berde brengt.

Facebook

SWELL

Core

START: 23:05 uur

SWELL is een 4-piece hardcore band uit Tilburg, getekend bij Blindsided Records. De band creëert een groove-georiënteerde stijl van hardcore die wordt gemengd met snelle riffs, zware breaks en screams gecombineerd met melodieuze zang.

Instagram

DUIMALOT

Hip Hop

START: 23:30 uur

Rauw en eerlijk. Gary ‘Duimalot’ Gravenbeek geboren en getogen op Utrechtse grond, is een woordkunstenaar en zoon van de Hip-Hop cultuur. Als tiener bevond hij zich vaak in cyphers en battles en maakte indruk met freestyle rijms over actuele topics. Over de jaren heen ontwikkelde hij zich tot allround performing artist.

Instagram

Babs

Dansbare Hip Hop/Pop

START: 00:15 uur

Ze is een rapper, producer en songwriter met een missie. Ze is niet in een hokje te stoppen en schopt dan ook graag tegen de stereotypes rond gender en seksualiteit die door de maatschappij worden opgelegd. Als vrouwelijke producer en rapper probeert ze op een speelse manier tegengas te geven in een door mannen-gedomineerde scene.

Website

Facebook

Kiwi Club

Dansbare electronica

START: 01:15 uur

Kiwi Club is een electronic duo uit Leiden, ze combineren dromerige gitaarlagen met melodische techno beats, synths en loops, wat leidt tot een continue live-set die elke keer iets anders uitpakt. Invloeden zijn Darkside, Tycho, Bonobo en Joachim Pastor.

Instagram

Facebook

Luc Pustjens

Techno

START: 02:30 uur

Luc Pustjens maakt duistere, immer beukende techno met een hoog melancholisch karakter. Zijn uitgebreide live setup stelt hem in staat om elke set anders te laten klinken. Het publiek wordt meegevoerd en stilstaan is geen optie meer. 14 maart lanceerde Luc zijn eerste Techno Ep ‘Better days lie ahead’.

Facebook

In de Toonzaal: BARTH.

neo klassiek

START: 20:30 uur

Ruimte om gedachten te laten komen en gaan, even tot rust te komen in een wereld vol haast. Met zijn neo-klassieke composities geeft BARTH. je een bijna blanco vel papier, schetst een paar lijntjes en laat je vervolgens zelf een verhaal schrijven.

Dit concert neemt plaats in de Toonzaal, Prins Bernhardstraat 4.

Website

Facebook

Bestel tickets

Datum 07-10
Tijd 22:00
Locatie Poppodium
Zaal Kleine Zaal + Grote Zaal + Spiegelzaal