Orange Skyline + Alison’s fall

Meet You In The Middle // Autumn Tour 2023
Rock
Tickets
Facebook event
Datum 29-09
Prijs € 17,00
Locatie Poppodium
Zaal Grote Zaal
Orange Skyline + Alison’s fall

Orange Skyline

Orange Skyline wordt geformeerd tijdens een autoritje naar Groningen na het laatste concert van Oasis in Amsterdam. De vier piepjonge gasten op de achterbank weten genoeg. Kwestie van living the dream in plaats van dreaming your life, zoals de meeste mensen doen. 

Nu, ruim tien jaar later is Orange Skyline een household name in de Nederlandse muziekscene.
Onlangs brachten ze hun tweede album uit, dat simpelweg “Orange Skyline” heet. JB Meijers tekende voor de productie van de plaat. 

En wat een album is het geworden! Wat te denken van de track A Fire. Deze single van het titelloze nieuwe album was in februari 2022 het anthem tijdens de uitzendingen van de Olympische Winterspelen in Beijing bij de NOS. In een ware medailleregen was het de gedroomde meezinger die de strijdlust van band en sporters benadrukte. Het volle bandgeluid deed elk tv-toestel bijkans ontploffen. En anders radio’s in het hele land, want de song was ook nog eens de TopSong op NPO Radio 2, net zoals eerder de eerste single van het album Shine On dat al was. Ook alle andere radiozenders in het land doken op A Fire.

Ondertussen was zanger Stefan een opvallende deelnemer aan de 2022-editie van De Slimste Mens. Rockers hoeven echt niet altijd domme gasten te zijn. Hij hield het maar liefst zes uitzendingen uit in het populaire televisieprogramma. Vlak vóór de finaleweek aanbrak, sneuvelde hij. Maar hij verloor wél als winnaar

Het album is inmiddels bekroond met een Edison-nominatie in de categorie “Rock” en levert de band naast een rits boekingen op festivals door het land heen ook de gedroomde spot op Pinkpop op! In juni 2023 staat de band voor een zee van roze hoedjes en enthousiaste fans met hun set die bol staat van de festivalkrakers.

Dit najaar komt de band terug in de clubs. De tour telt een elftal shows en bij die gigs weet het publiek altijd dat er iets gaat gebeuren. De band wil de fans iets meegeven waar ze wekenlang op kunnen teren. Van een optreden hoor je een feestje te maken. Je moet het overal kunnen, vinden ze. Ze zijn geen mooi-weer- bandje. Orange Skyline wil gewoon samen iets spannends beleven. Elke avond weer opnieuw. 

Alison's Fall

Alison’s Fall is een alternatieve rockband gedragen door broer en zus Pepijn en Floortje van der Kooy. Ze verleiden je om te dansen op de mechanische drumbeats, brullende synth achtige bass lijnen en overweldigende fuzzy gitaar melodieën. Deze lading aan geluid is uiteindelijk ter ondersteuning voor de eerlijke en ietwat stoute vocalen.

Bestel tickets

Datum
Tijd
Locatie Poppodium
Zaal Grote Zaal