Nanowar of Steel + Trick or Treat

Enige show in Nederland!
Heavy
Tickets
Datum 16-04
Prijs € 27,00
Locatie Poppodium
Zaal Grote Zaal
Nanowar of Steel + Trick or Treat

NANOWAR OF STEEL

NANOWAR OF STEEL - meesters van parodie-doordrenkte heavy metal met vele miljoenen streams en views op verschillende platforms, waaronder YouTube - zijn klaar om hun status als een van de meest onconventionele bands in het genre te bewijzen. Met hun vijfde studioalbum, Dislike To False Metal, dat op 10 maart 2023 wordt uitgebracht via Napalm Records, doorkruist de band het veelzijdige en vaak zelfingenomen universum van de moderne heavy metal met een verontrustend verslavende collectie geheel nieuwe tracks. Door op meesterlijke wijze 10 hilarische anthems te verkennen, houdt NANOWAR OF STEEL nooit op te verbazen met een even indrukwekkende dosis intelligent verse komedie die luisteraars aan het lachen maakt, en onmiskenbaar songwriting talent dat hun collega-genrematen meer oefensessies zal laten inplannen. Dislike To False Metal is meer dan een comedyalbum - het is een verontrustend meesterlijke showcase van bovengemiddeld vakmanschap, creatieve lyriek en grenzeloze verbeeldingskracht.

Trick or Treat

Geboren in 2002 als eerbetoon aan Helloween, werd de band al snel een van de meest solide realiteiten in de levendige Italiaanse metalscene, met albums die zeer goed werden ontvangen door zowel critici als fans (waaronder 'Tin Soldiers', met de aanwezigheid van Michael Kiske en Michele Luppi, en 'Rabbits' Hill Pt 1 & Pt 2', met Andre Matos, Tony Kakko en Tim Ripper Owens als speciale gasten) en honderden shows over de hele wereld gespeeld, waaronder een Europese tour met Helloween en Stratovarius.

Tussen 2018 en 2019 bracht Trick or Treat eindelijk een project tot leven dat ze al een tijdje aan het bedenken waren, namelijk de release van 'Re-Animated' (een coveralbum van soundtracks van geanimeerde series) en 'Legend of the XII Saints' (een conceptalbum geïnspireerd door de saga van de Golden Knights of the Zodiac), waarmee ze hun reputatie verder verstevigen. Die reputatie plaatst hen vandaag de dag onder de belangrijkste spelers in de Europese power metal, mede dankzij zanger Alle Conti, die zich aansloot bij Luca Turilli's Rhapsody en de Zweedse band Twilight Force.

Bestel tickets

Datum 16-04
Tijd 20:30
Locatie Poppodium
Zaal Grote Zaal