Moon Shot

Heavy

Moon Shot is een echte, typische rockband van de 21e eeuw. De vier mannen speelden al over de hele wereld als leden van ‘Disco Ensemble’, ‘Children of Bodom’ en ‘Lapko’. Nu zijn ze weer voor het eerst samen.

Tickets
Facebook event
Datum 30-09
Prijs € 14,00
Locatie Poppodium
Moon Shot

Over Moon Shot

Want wat doe je na je levenswerk? Een pauze nemen voor een comeback? Nee. Je begint opnieuw. Je zoekt anderen op met dezelfde muzikale toewijding. Anderen die uit ervaring hebben geleerd hoe je een rockband echt kunt laten kloppen. Het Moon Shot-viertal is teruggekeerd met meer volwassenheid om te herontdekken waar ze altijd van hebben gehouden. “We gaan terug naar wat ons werkelijk verliefd heeft laten worden op muziek toen we tieners en twintigers waren. Dat is de muziek die je nooit verlaat”, zegt gitarist Jussi Ylikoski. “Het is de op gitaar gebaseerde, vocaal gedreven Rock’N’Roll waar ik 10-20 jaar geleden van hield”, voegt zanger Ville Malja toe.

 

"We gaan terug naar wat ons werkelijk aantrok in muziek. En dat is de muziek toen we in onze tieners en twintigers waren. Dat is de muziek die je nooit verlaat", zegt gitarist Jussi Ylikoski, die Moon Shot aan de slag liet met zijn demo's - de man met Disco Ensemble in zijn verleden.

“Na een tijdje rond dwalen en op zoek naar het volgende grote ding, begon ik gewoon te kijken naar wat ik echt luister. En het is de op gitaar gebaseerde, vocaal gedreven rock'n'roll waar ik 10-20 jaar geleden van houd," voegt zanger Ville Malja toe, tot nu toe bekend als drijvende kracht in Lapko.

 

 

Bestel tickets

Datum 30-09
Tijd 20:30
Locatie Poppodium
Zaal Kleine Zaal