Mesmerizing morning coffee

Wordt rustig wakker bij dit zondagochtendconcert
Horn of Plenty festival

van de pianist Sjoerd van Eijck en trompettist Koen Smits. 

Bestel je tickets nu
Datum 10-03
Prijs € 16,50
Locatie Toonzaal
Mesmerizing morning coffee

Al ruim tien jaar vrienden, zowel binnen als buiten de muziek, spelen ze sinds 2014 samen in uiteenlopende gezelschappen, zoals het trio Mudita met zangeres Sanne Rambags en in het kwartet OAK. De vriendschappelijke samenwerking was uiterst vruchtbaar met meerdere albums, optredens in binnen- en buitenland en zelfs een Edison. Op Horn of Plenty trappen ze hun nieuwe project als duo af.

Koen Smits

Trompettist, componist en improvisator Koen Smits (Tilburg, 1991) beweegt zich tussen diverse werelden, altijd op zoek naar muzikaal avontuur. Koen z’n spel laat zich niet vangen in een genre en hij laat zich niet graag beperken door hokjes denken. Na vele samenwerkingen met o.a. Eric van der Westen, OAK, Kika Sprangers, Gulli Gudmundsson, Jeroen van Vliet gaat Koen in 2023 de studio in voor zijn eerste release onder eigen naam. 

www.koensmitsmusic.nl 

Sjoerd van Eijck

Sjoerd van Eijck is een muzikant en componist uit Breda, geboren in 1992. Hij studeerde in 2016 af aan het Conservatorium Tilburg en volgde lessen bij gerenommeerde jazzpianisten zoals Jeroen van Vliet, Rembrandt Frerichs, Harmen Fraanje en Wolfert Brederode. Zijn lyrische speelstijl kenmerkt zich door de klassieke benadering van de piano, waarbij de hang naar schoonheid in elke noot te vinden is. 

www.sjoerdvaneijck.nl 

Bestel tickets

Datum 10-03
Tijd 11:00
Locatie Toonzaal