Meskerem Mees

Singer/Songwriter
Indiepop

Na het prachtige concert van Meskerem Mees tijdens de Tuinsessies afgelopen zomer, komt het Belgische singer/songwriter duo terug naar Den Bosch. Ditmaal zijn ze te zien in de mooie intieme setting van Willem Twee Toonzaal! 

Tickets
Facebook event
Datum 20-04
Prijs € 17,00
Locatie Toonzaal

Over Meskerem Mees

Zelfs het toonaangevende Consequence of Sound weet: zodra Meskerem Mees (22) begint te zingen, gebeurt er iets magisch. Met enkel haar stem, akoestische gitaar en de cello van sister in arms Febe Lazou laat ze een song openbloeien tot een onweerstaanbare folkpopparel.

Met droomdebuut ‘Joe’ gooide ze meteen hoge ogen in binnen- en buitenland, opvolgers ‘Seasons Shift’ en ‘Astronaut’ bevestigden haar status van toptalent. Een status die haar al op mooie plekken in Europa bracht, met stops in Berlijn, Parijs en – als kers op de taart – het prestigieuze Montreux Jazz Festival aan het meer van Genève.

En nu is er ‘Julius’, een debuutalbum om bijzonder trots op te zijn. De melodieën en refreinen van de 13 songs haken zich onvermijdelijk vast in je hoofd, en met trefzekere woorden - nu eens to-the-point, dan weer poëtisch - trekt Meskerem je in het verhaal van elke song. Songs die, als ze een halve eeuw geleden geschreven waren, net zo goed uit de pen van pakweg Bob Dylan of Joni Mitchell hadden kunnen rollen.

Social Media

Bestel tickets

Datum 20-04
Tijd 20:15
Locatie Toonzaal
Zaal Foyer + Toonzaal