Maserati

Rock

Maserati, ontstaan ​​aan het begin van het nieuwe millennium, is net zo slank, verfijnd en supercharged als de legendarische Italiaanse sportwagen waaraan de band haar naam ontleent.

Tickets
Datum 1-05
Prijs € 15,00
Locatie Poppodium

Over Maserati

Het is dan ook passend dat de band de gloriejaren van psychedelische bij de haren de 21e eeuw in heeft gesleept, waarbij het pompeuze (en de vocalen) zorgvuldig zijn verwijderd. In plaats daarvan zijn er witte uitbarstingen van licht die pulseren tot een niet te stoppen ritme!

Maserati markeert hun twintigste jaar als band en keert terug met hun eerste nieuwe album in vijf jaar. Geproduceerd door de band en gemixt door Grammy-winnende producer John Congleton (Explosions In The Sky, Swans, Angel Olsen), ‘Enter The Mirror’ is Maserati’s meest meeslepende melange van triomfantelijke gitaarhooks, abstracte synthpop en door Wax Trax geïnspireerde noise-anthems.

Naast oude leden Coley Dennis, Matt Cherry, Chris McNeal en Mike Albanese, wordt Maserati vergezeld door vrienden en medewerkers, Bill Berry (R.E.M.), Owen Lange en Alfredo Lapuz Jr.

Datum 01-05
Tijd 20:00
Locatie Poppodium
Zaal Grote Zaal