Makas

"Ook al is het soms moeilijk te zien, er is altijd een optie om alles los te snijden van de dingen die jou tegenhouden."
Bestel Tickets
Facebook event
Datum 9-06
Prijs €12,50
Locatie Poppodium
Zaal Grote Zaal
Makas

MAKAS

De naam Makas is Turks voor schaar. Het is een beeld dat hoop, vrijheid en moed uitbeeldt: "Ook al is het soms moeilijk te zien, er is altijd een optie om alles los te snijden van de dingen die jou tegenhouden."

Een mix van Anatolische volksmuziek en rauwe psychedelische rock. Zo laat de muziekstijl van de Bossche band Makas zich het best omschrijven. Deze bijzondere muzikale mix-up zorgt ervoor dat de groep zich onderscheidt van andere rockbands. Met overtuiging! De band is opgericht in 2015 en speelt Anatolische volksmuziek in een rockjasje. De nummers zijn op eigen wijze gearrangeerd met westerse invloeden. De mix van deze twee muziekstijlen, uitgevoerd met zowel traditionele als westerse instrumenten, maakt elk optreden rock & rauw. Thema’s als onrecht, vriendschap en liefde vormen een rode draad door hun eigenzinnige muziekstijl.

Omdat Makas Turkse, Armeense én Nederlandse bandleden telt, komt een keur aan muzikale invloeden samen. Met een verrassend effect!

MAKAS

Bestel tickets

Datum 09-06
Tijd 20:30
Locatie Poppodium
Zaal Grote Zaal