Maak zelf un petit print!

onderdeel van het Open Press project
Beeldende kunst
Kosten: €5 per print (betaling op locatie)
Datum 20-05
Prijs 5 euro (betaling aan deur)
Locatie Fabriek
Maak zelf un petit print!

Maak zelf ‘un petit print'

Op zaterdag 20 mei van 16.00 tot 18.00 vindt de opening van twee tentoonstellingen plaats, waaronder de expositie ‘Le petit prints’ in de Spiegelzaal. In Le petit prints zijn meer dan 200 miniprenten te zien van niet meer dan 7 bij 7 centimeter groot. Stuk voor stuk zijn ze gedrukt op een ge-3D-printe pers en onderdeel van het project Open Press, een initiatief van de Keulse kunstenaars Martin Schneider en Dominik en Schmitz. Het project heeft als doel om drukwerk voor iedereen toegankelijk te maken. De tentoonstelling is een samenwerking tussen Open Press, Grafisch Atelier Den Bosch en de Willem Twee kunstruimte.

Tijdens de opening is er van 16.30 en 18.00 uur doorlopend de mogelijkheid in de werkplaats van Grafisch Atelier Den Bosch om je eigen 'Petit print' te maken met een heuse 3-D geprinte mini drukpers. Dit gebeurt onder begeleiding van één van onze vakspecialisten grafiek. Kom tijdens de opening zelf een mini-printje maken op deze bijzondere kleine pers! 

Daarnaast is er in de Willem Twee Kunstruimte een doorlopende demonstratie te zien met deze mini drukpers.

Kosten Demo: gratis
Kosten eigen 'Petit print': €5,00 voor 1 afdruk (betaling per pin mogelijk bij Grafisch Atelier - er is geen voorverkoop)

10072

Bestel tickets

Datum 20-05
Tijd 16:30
Locatie Fabriek