Lunchpauzeconcert: Ar-Jane

aangeboden door Theater aan de Parade
Theater aan de Parade, Muziek, Theater aan de Parade

Toe aan wat meer afwisseling in de sleur van het dagelijks (werk)leven? Breek de week doormidden met een lekker broodje en de heerlijkste luisterliedjes tijdens het lunchpauzeconcert van Ar-Jane.

 

Gratis
Datum 28-09
Prijs € 12,85
Locatie Toonzaal
Lunchpauzeconcert: Ar-Jane

Maak kennis met de nieuwe generatie liedjesschrijvers nog voordat ze beroemd en onbetaalbaar worden. Tijdens dit lunchpauzeconcert luister je naar de Limburgse singer-songwriter Arjanne Beukers a.k.a Ar-Jane. In 2016 trad ze voor het eerst op én schreef ze al haar eigen nummers. Ze studeerde aan de Tilburgse Rockacademie, won de regiofinale van Kunstbende én de Limburgse wedstrijd Fronstage in 2020. Haar doel? Mensen verbonden laten voelen door middel van eerlijke teksten, op melodieën die troost bieden.
Na vele optredens als soloartiest, heeft ze inmiddels ook haar melancholische popmuziek verder ontwikkeld met een band waardoor ze haar kenmerkende puurheid nog meer diepgang geeft. Geïnspireerd door artiesten zoals Aurora, London Grammar, Phoebe Bridgers & Lana Del Rey, geeft Ar-Jane een kijkje in haar wereld door middel van haar gevoelige,
 

Bestel tickets

Datum 28-09
Tijd 12:30
Locatie Toonzaal
Zaal Toonzaal